LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON
LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!
Ceaiuri Noi
NewBest Sellers
TEA TASTER
NewCeaiuri organice
Ceaiuri condimentate
NewJardins
NewCești și pahare
NewCeainice și infuzoare
NewSeturi
NewDepozitare
NewAlte accesorii
NewInfuzoare și filtre
NewCeaiuri Noi
NewBest Sellers
TEA TASTER
NewCeaiuri organice
Ceaiuri condimentate
NewJardins
NewNoutăți
NewColecție clasică
NewCele mai vândute!
Matcha
NewMate
To Go
NewCești și pahare
NewCeainice și infuzoare
NewSeturi
NewDepozitare
NewAlte accesorii
NewInfuzoare și filtre
NewInfuzează o jumătate de ceașcă de ceai verde și lasă-l să răcească. Curăță și feliază kiwi-urile și mărul verde. Curăță și taie kale-ul. Rețeta este...
Pentru a pregăti crema, amestecați ingredientele și amestecați cu un tel, până se omogenizează. Pentru glazura de ananas, trebuie să curățați ananasul și s...
Se infuzează ceaiul negru cu apă clocotită timp de 3 minute, se strecoară și se lasă să se răcească (sau se încheagă ouăle). Bateți ouăle cu zahăr și ad...
Se fierbe crema, se adaugă frunzele de ceai afânate și se lasă la infuzat timp de 3 minute. Se strecoară și se topește ciocolata în ea. Se îndulcește după gust...
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C căldură inferioară și superioară. Separați ouăle și bateți gălbenușurile cu eritritolul și sarea, până fac spumă. Bate...
Acoperiți o tigaie cu crustă de patiserie, coaceți și lăsați-o să se răcească. Se infuzează 3g Bio Earl Grey cu 250 ml apă clocotită timp de 2-3 minute. Se ...
Puneți vinul roșu împreună cu mirodeniile într-o oală și încălziți-l câteva minute, până când lichidul se reduce la 3-4 linguri. Se strecoară și se lasă ...
Prepararea siropului: Aduceți sucul de portocale și infuzia de fructe Bio Blood Orange Deluxe la fierbere, adăugați zahăr și lăsați la foc mare, timp de aprox....
Tăiați ciocolata bucăți fine și topiți-o împreună cu zahărul de cocos și ceaiul negru Caramello peste o baie de apă. Adăugați pudra de cacao la ciocolata moa...
Topiți împreună untul și ciocolata. Separați ouăle. Bateți albușurile cu un vârf de sare, până se întăresc și adăugați, treptat, 150g zahăr. Bateți găl...