Transport gratuit la comenzi peste 200 RON!
Infuzează 3g de ceai negru Very Blueberry în 100 ml de apă de 100°C timp de 3-4 min. Rupe frunzele de mentă de pe ramură și mărunțește-le. Amestecă frunzele ...
Spălați și tăiați 150g de căpșuni în bucăți. Spălați câteva fire de mentă și smulgeți frunzele de pe tulpină. Puneți una sau două shot-uri (aproximat...
Pentru 1l de Matcha se amestecă 4-8 g de pudră de Matcha cu 300 ml de apă caldă la 60 ° C. Se toarnă peste cuburi de gheață și 700 ml de apă rece. Se condiment...
Se infuzează BIO Indian Chai (ceai negru cu scorțișoară, cardamom, ghimbir, cuișoare, piper) cu apă fierbinte clocotită, timp de 3-4 minute. Se toarnă ceaiul î...
Infuzați ceaiul alb (cu flori de soc și aromă naturală de soc) în apă fierbinte la 70 ° C, timp de 3 minute. Se amestecă cu suc de mere, suc de flori de soc, co...
Se infuzează ceaiul în apă clocotită, timp de 4 minute, apoi se strecoară. Se adaugă zahăr și se amestecă până se dizolvă. Umpleți un pahar cu 2 cuburi de ...
Se infuzează ceaiul de fructe în apă clocotită, timp de 6-8 minute, apoi se strecoară. Se îndulcește după gust și se adaugă suc de la 3 portocale și 1 lămâ...
Se infuzează ceaiul și condimentele cu apă clocotită timp de 10 minute, apoi se strecoară. Se adaugă toate ingredientele (cu excepția romului) și se fierb. Adă...
Tăiați ananasul în bucăți și dați-l la blender, până devine un piure fin. Se amestecă apa cu vinul roșu și se rafinează cu amestecul de condimente punch ș...
Tăiați lămâile felii. Amestecați cidrul cu suc de mere concentrat, într-o oală. Puneți zahărul, feliile de lămâie și condimentele și încălziți-le la foc...