LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON
LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!
Ceaiuri Noi
NewBest Sellers
TEA TASTER
NewCeaiuri organice
Ceaiuri condimentate
NewJardins
NewCești și pahare
NewCeainice și infuzoare
NewSeturi
NewDepozitare
NewAlte accesorii
NewInfuzoare și filtre
NewCeaiuri Noi
NewBest Sellers
TEA TASTER
NewCeaiuri organice
Ceaiuri condimentate
NewJardins
NewNoutăți
NewColecție clasică
NewCele mai vândute!
Matcha
NewMate
To Go
NewCești și pahare
NewCeainice și infuzoare
NewSeturi
NewDepozitare
NewAlte accesorii
NewInfuzoare și filtre
NewIngrediente: Rom infuzat cu ceai Bio Japan Gyokuro Asahi: se face cu 24 de ore înainte…sau pur și simplu pregătiți o cantitate mai mare, pentru că vă veți îndrăgosti de acest cocktail 1 cană de rom 1 lingură de frunze de ceai Bio Gyokuro Japan Asahi Ingrediente pentru 1 Mojito 10 fr...
Sărbătorește weekend-ul cu un cocktail pe bază de ceai de fructe AMAZING SUN FRUITS pe care copiii tăi îl vor adora. E un bun moment să fii alături de ei, să petreceți timp împreună și să ciocniți un pahar.
Infuzează 3g de ceai negru Very Blueberry în 100 ml de apă de 100°C timp de 3-4 min. Rupe frunzele de mentă de pe ramură și mărunțește-le. Amestecă frunzele de mentă mărunțite cu 50g de mure și o lingură de zahăr brun într-un pahar și zdrobește-le. Lasă-l să se odihnească p...
Spălați și tăiați 150g de căpșuni în bucăți. Spălați câteva fire de mentă și smulgeți frunzele de pe tulpină. Puneți una sau două shot-uri (aproximativ 40 ml) de Sirop pentru Ice Tea de ceai Negru cu Lime într-un pahar și umpleți-l cu 300 ml de apă proaspătă și...
Pentru 1l de Matcha se amestecă 4-8 g de pudră de Matcha cu 300 ml de apă caldă la 60 ° C. Se toarnă peste cuburi de gheață și 700 ml de apă rece. Se condimentează după gust cu suc de lămâie sau lime și sirop de zahăr/miere. De asemenea se pot adăuga felii de lime, de lămâie sa...
Infuzați amestecul de ceai alb cu apă fierbinte la 80°C timp de 2-3 minute. Răciți amestecul la frigider și amestecați cu prosecco înainte de servire. Mixati cum doriți, noi recomandam proporția ⅓ ceai, ⅔ prosecco. Dacă preferați aperitivul mai dulce, puteți folosi zahăr vanilat. S...
Puneți intr-un pahar una sau două măsuri de sirop organic de ceai rece de merișoare și umpleți-l cu apă minerală. Adăugați vodka și sucul din două lămâi și rafinați-l cu sirop de artar (sau de agave dupa gust). Decorați cu merișoare. Puteți folosi și frunze de mentă proaspete ...
Infuzați ceaiul cu apa la 100°C pentru 4 minute. Răciți timp de 30 de minute in frigider. Apoi amestecați cu sucul de portocale. Puneti gheața in pahare și adăugați tequila. Combinați cu mixul de ceai și portocale și adăugați ușor siropul grenadine. Pentru 4 pahare ai nevoie de: ...
Infuzați ceaiul Rooibos cu apă fierbinte timp de 5 minute. Indulciți cu zahăr. Strecurați și răciți. Marinați smochinele cu vodka si coniac intr-un bol, pentru cel putin 4 ore. Raciți sucul de smochine, amestecați-l cu ceai și adăugați bitter Angostura dupa gust. Așezați smochinele m...
Infuzati ceaiul negru Orange Sevilla cu 300ml de apă fierbinte la 100°C pentru 2-3 minute. Răciți ceaiul in frigider. Puneți Martini în cele două pahare și adăugați ceaiul negru. Spălați portocalele cu apă caldă și răzuiți coaja. Adăugați o lingurița de coajă de por...