Termeni şi Condiţii de utilizare a serviciilor oferite de magazinului online demmertea.ro

Site-ul www.demmertea.ro, numit in continuare DemmerTea, este proprietatea Sc Story Of Tea Srl, inregistrata in Cluj-Napoca, Str. Ion C. Bratianu Nr.17 apt.1,Judetul Cluj, J12/3209/2013,  CUI/CIF: 32406466, si va fi numita in continuare Story Of Tea Srl.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Story Of Tea Srl isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Story Of Tea Srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul DemmerTea si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Story Of Tea Srl fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre DemmerTea este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Story Of Tea Srl sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a Story Of Tea Srl asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului DemmerTea - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Story Of Tea Srl si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Story Of Tea Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului DemmerTea numai in limitele metionate in prezentul document.

 

2. Produsele si serviciile oferite de Story Of Tea Srl pe site-ul DemmerTea, politica de preturi
Produsele comercializate prin intermediul DemmerTea sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Story Of Tea Srl isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ taxele, dar nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Story Of Tea Srl in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Story Of Tea Srl. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Continutul DemmerTea (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Story Of Tea Srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul DemmerTea, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Story Of Tea Srl si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul DemmerTea se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs). Story Of Tea Srl isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid, in termen de 3 zile lucratoare. NU facem livrari prin Posta Romana. Story Of Tea Srl isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

  • - GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON 
  • - 19.00 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 200 RON

Livrarea se face prin Urgent Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu Urgent Cargus. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Story Of Tea Srl isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Story Of Tea Srl care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Story Of Tea Srl fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Story Of Tea Srl de la acest client.

5. Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.U.G 140/2021 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
 
6. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul Story Of Tea Srl sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Produsele importate pe baza de comanda la cererea clientului se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Story Of Tea Srl va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

**Extras din Ord. 130/200. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul DemmerTea
Utilizatorii care acceseaza site-ul DemmerTea pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Story Of Tea Srl isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Story Of Tea Srl nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Story Of Tea Srl si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul DemmerTea este gazduit de serverele unei terte firme. Story Of Tea Srl nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Story Of Tea Srl nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului DemmerTea. Story Of Tea Srl nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul DemmerTea. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului DemmerTea este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Story Of Tea Srl detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului DemmerTea pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului DemmerTea mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Story Of Tea Srl nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

10. Politica de confidentialitate
Politica de prelucrare a datelor

11. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe DemmerTea si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului DemmerTea, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.