Cum cumpăr - Informaţii despre modalităţile de cumpărare.

Va vom ghida in randurile de mai jos spre a face o comanda rapida in magazinul nostru online. Daca intampinati orice problema in a efectua comanda dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la urmatoarele date de contact: Tel: 0752 228 764, email: office@demmertea.ro.

1. Alegeti produsele

Folosind meniul din partea superioara a paginii, navigati prin toate categoriile de produse. Odata ce ati gasit produsul care se potriveste dorintelor dvs. apasati pe butonul "ADAUGA IN COS".

2. Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua Cumparaturile". Daca doriti sa finalizati comanda, apasati pe butonul "Finalizare Comanda".

3. Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati apasat butonul "Finalizare Comanda" veti fi directionat catre pagina in care veti completa detaliile privind livrarea comenzii. Dureaza maxim 1-2 minute. Dupa ce ati completat toate informatiile cu privire la facturare, adresa de livrare si modalitatea de plata, verificati daca infoamatiile din partea dreapta a ecranului sunt corecte si apoi apasati butinul "Comandati" pentru a transmite comanda la noi.