Informații card fidelitate

Cum primesc puncte?

Card de reducere online

Noi răsplătim fidelitatea clienților noștri care se înregistrează și comandă de pe demmertea.ro oferindu-le Cardul de Reducere Online. Iubim clienții care apreciază un ceai de calitate, și le oferim ocazia de a comanda ceaiuri de calitate premium, la prețuri echilibrate, pe placul oricărui buzunar.

Crează-ți cardul online

Magazinul webdemmertea.ro îți pune la dispoziție un card de reduceri la doar un click distanță. După înregistrare și finalizare cu succes a primei comenzi, noi vom genera un card de fidelitate electronic. Acest card este legat de adresa ta de e-mail. În momentul în care plasezi o comandă, sistemul va valida și activa cardul de reducere legat de adresa de e-mail indicată.

Atunci când achiziționezi produse din magazinul nostru online, îți vom credita cardul de reducere cu valoarea punctelor din dreptul produselor.

Înregistrare

Odată înregistrat și autentificat, îți vei putea verifica soldul actualizat al cardului, poziționat sub meniul cardului de reducere. Mai mult, dacă te abonezi la newsletter, noi îți vom credita cardul cu 1500 de puncte. Aceste puncte pot fi folosite în limita valorii indicate în dreptul produselor. În momentul în care te-ai înregistrat, detaliile cardului completat vă vor fi trimise prin e-mail. În cazul în care ai deja un card de la o achiziție anterioară, acestuia i se vor atribui punctele nou acumulate. Dacă te abonezi la newsletter, noi îți vom credita cardul cu 1500 puncte în plus față de punctele existente.

Cumpărături în magazinul nostru online

Magazinul online demmertea.ro oferă un card virtual de reduceri tuturor utilizatorilor și clienților săi. După înregistrare și finalizare cu succes a primei comenzi, noi vom genera un card de loialitate electronic. Acest card este legat de o adresă de e-mail, astfel încât, atunci când plasezi o comandă, sistemul va valida și activa cardul de reducere legat de adresa de e-mail indicată.

Utilizatorii noștri neînregistrați pot, de asemenea, să își verifice în orice moment soldul actual al cardului în meniul cardului de reducere. Însă e important de reținut că punctele achizitionate pot fi folosite la următoarele comenzi doar odată ce prima comandă a fost finalizată. Prin comandă finalizată cu succes înțelegem că aceasta a fost expediată, livrată și achitată.

Marcajul de lângă produse arată câte puncte vor fi creditate pe cardul de reduceri atunci când comanda este onorată. Atunci când comanda este activată, comanda va fi afișată în meniul cardului de reducere și va fi setată la "în credit". Vei vedea numărul de puncte care urmează să fie creditate, dar aceste puncte nu pot fi încă răscumpărate.

Poți utiliza numai punctele care au statutul "creditat". Punctele creditate sunt punctele cadou primite după o înregistrare la newsletter activată și punctele pentru achiziții finalizate. O achiziție finalizată presupune că produsul a fost livrat iar plata pentru bunuri a fost efectuată. După ce tranzacția a fost finalizată cu succes, punctele pentru comanda efectuată vor avea statutul "creditat".

Cum pot să cumpăr utilizând punctele mele?

Preț marcat cu primire puncte fidelitate

Dacă aveți deja puncte pe cardul Dvs. de fidelitate, atunci articolul poate fi cumpărat în următorul fel: din prețul produsului vom scădea punctele de fidelitate care pot fi folosite la cumpărarea articolului respectiv. Dacă aveți mai puține puncte pe cardul Dvs. decât punctele care pot fi folosite, atunci vom scădea prețul produsului cu numărul de puncte disponibile.

Prețul Dvs.

Dorim ca Dvs. să cumpărați produsele noastre întotdeauna la prețul cel mai scăzut. Dvs. veți plăti întotdeauna cel mai mic preț dintre prețul de lista, prețul redus și prețul marcat cu primire puncte de fidelitate.

Pentru acele produse care au un punct care trebuie dedus, există un semn care indică cât din punctele creditate pe cardul de reducere pot fi plătite cu puncte (1 punct = 1 RON).

Acesta se utilizează automat. Mai întâi, clientul adaugă produsul în coșul de cumpărături și completează detaliile comenzii. Abia după introducerea datelor comenzii sau după introducerea numărului de card și a parolei în interfața de identificare a cardului, se va afișa numărul de puncte disponibile pentru cumpărare, deoarece atunci putem asocia comanda cu un card existent. Când identificarea este efectuată și comanda este trimisă, punctele vor fi deduse din total și vei vedea că suma care trebuie plătită clientului va fi suma minus punctele.