Chai Punch (Punch de Chai)
Se infuzează BIO Indian Chai (ceai negru cu scorțișoară, cardamom, ghimbir, cuișoare, piper) cu apă fierbinte clocotită, timp de 3-4 minute. Se toarnă ceaiul într-o oală, se adaugă laptele și se îndulcește cu miere sau zahăr dacă este necesar. Puneți păstăia de vanilie și bățul de scorțișoară în amestec și lăsați-le să fiarbă câteva minute. Romul alb trebuie adăugat întotdeauna chiar înainte de servire, astfel încât aroma să nu se estompeze. Decorați cu scorțișoară măcinată sau nucșoară.
Sugestie: Serviți cu spumă de lapte!
Pentru 6 porții veți avea nevoie de:
• 12g Bio Indian Chai
• 3/4 L apă
• 0,25L lapte
• 1 păstaie de vanilie
• 1 băț de scorțișoară
• Zahar / miere
• Rom alb
A fost postat în: 2020-11-30 17:02:22