Transport gratuit la comenzi peste 200 RON! 

comenzionline@demmertea.ro    0752 228 764

Chai Punch (Punch de Chai)

Se infuzează BIO Indian Chai (ceai negru cu scorțișoară, cardamom, ghimbir, cuișoare, piper) cu apă fierbinte clocotită, timp de 3-4 minute. Se toarnă ceaiul într-o oală, se adaugă laptele și se îndulcește cu miere sau zahăr dacă este necesar. Puneți păstăia de vanilie și bățul de scorțișoară în amestec și lăsați-le să fiarbă câteva minute. Romul alb trebuie adăugat întotdeauna chiar înainte de servire, astfel încât aroma să nu se estompeze. Decorați cu scorțișoară măcinată sau nucșoară.

Sugestie: Serviți cu spumă de lapte!

Pentru 6 porții veți avea nevoie de:

• 12g Bio Indian Chai

• 3/4 L apă

• 0,25L lapte

• 1 păstaie de vanilie

• 1 băț de scorțișoară

• Zahar / miere

• Rom alb

A fost postat în: 2020-11-30 17:02:22