Bile Marțipan Punch
Puneți vinul roșu împreună cu mirodeniile într-o oală și încălziți-l câteva minute, până când lichidul se reduce la 3-4 linguri. Se strecoară și se lasă să se răcească. Se topește ciocolata neagră. Se amestecă nucile, zahărul, gemul, marțipanul și ciocolata și se frământă, până se obține un amestec neted. Lăsați-l să se odihnească aproximativ 3 ore la frigider. Apoi construiți bile mici, cu mâinile umede. Bilele ar trebui să aibă un diametru de 1,5 cm. Treceți-le prin fulgi de nucă de cocos, fistic sfărâmat sau migdale tocate. A se păstra la loc răcoros. (Rețetă de www.cookingcatrin.at, Fotocredit: Carletto Photography)
Ingrediente:
• 150ml vin roșu• 2 linguri de condimente pentru Punch
• 120g alune
• 220g ciocolată
• 129g zahăr brun
• 130g gem de prune
• 120g marțipan
• migdale tocate
• fistic sfărâmat
• fulgi de cocos
A fost postat în: 2020-11-30 14:31:39