LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

Tort de portocale cu sirop din ceai de portocale

Prepararea siropului:

Aduceți sucul de portocale și infuzia de fructe Organic Blood Orange Deluxe la fierbere, adăugați zahăr și lăsați la foc mare, timp de aprox. 5 minute. Adăugați păstaia de vanilie, strecurați ceaiul și introduceți siropul într-un recipient închis.

Pregătirea straturilor de tort:

Preîncălziți cuptorul la 175 ° C aerul care circulă. Bateți ouăle cu unt (temperatura camerei). Adăugați zahăr și păstaia de vanilie și bateți câteva minute. Se adaugă faina și praful de copt, apoi laptele. Căptușiți 3 tigăi rotunde (diametru 20cm) cu hârtie de copt. Întindeți aluatul uniform și coaceți-l pentru aprox. 45 de minute. Lăsați să se răcească.

Pregătirea umpluturii de cremă:

Bateți untul (temperatura camerei) cu zahăr pudră, timp de câteva minute. Spălați portocala organică sub apă fierbinte, îndepărtați coaja și presați sucul. Adăugați coaja de portocală, sucul și păstaia de vanilie - în cremă.

Îndepărtați straturile de tort din tigăi. Ungeți-le, imediat, cu sirop de ceai de portocale. Se lasă să se răcească complet. Se întind 2 linguri de gem pe unul dintre straturile de tort și se acoperă cu un strat de unt. Se acoperă cu al doilea strat de prăjitură, se adaugă gem și unt și se adaugă cu al treilea strat. Adăugați din nou gem și cremă de unt. Se dă la frigider pentru câteva ore (de preferat peste noapte). Pentru a servi scoateți din frigider, spălați o portocală organică cu apă fierbinte și tăiați-o în felii subțiri. Decorați tortul cu felii de portocală și câteva crenguțe de rozmarin. Serviți. (Rețetă de Catrin Neumayer de la CookingCatrin și fotografie de Carletto Photography)

Ingrediente pentru Siropul din Ceai de Portocale:

• 200ml suc de portocale

• 4 linguri BIO Red Orange Deluxe

• 50g zahăr

• Păstaie de vanilie, după gust

Ingrediente pentru tort:

• 5 ouă (mari)

• 250g unt

• 275g zahăr

• 3 păstăi de vanilie

• 500g făină

• 1kg. praf de copt

• 220ml lapte

Ingrediente pentru cremă:

• 250g unt

• 200g zahăr pudră

• 1 portocală organică

• Suc de 1/2 portocală

• 1 păstăi de vanilie

• 6 linguri dulceață de portocale

A fost postat în: 2020-11-30 14:25:20