LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

Tiramisu de căpșuni cu lavandă

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C căldură inferioară și superioară. Separați ouăle și bateți gălbenușurile cu eritritolul și sarea, până fac spumă. Bateți albușurile de ou cu pulberea de eritritol, până se întăresc. Într-un castron separat, amestecați făină de nucă de cocos, fulgi de psyllium, gumă de guar, flori de lavandă și vanilie măcinată, apoi adăugați masă la gălbenușurile de ou. Aluatul se întărește prin amestecare. Dacă aluatul este prea uscat, trebuie adăugată puțină apă fierbinte. În cele din urmă, integrați, cu atenție, albușul. Pregătiți un vas de copt în care așezați hârtie de copt și ungeți-l. Întindeți aluatul uniform (aproximativ 1-2cm înălțime) în el. Coaceți timp de 25-30 de minute.

Între timp, crema de căpșuni poate fi pregătită. Tăiați căpșunile în bucăți și lăsați pe foc, puțin, cu zahăr din cocos și flori de lavandă, într-o oală. Adăugați fulgi de psyllium și faceți totul piure. Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.

Când baza de biscuiți s-a terminat de copt, scoateți din cuptor și lăsați-o să se răcească.

Acum se poate pregăti stratul de cremă. Bateți gălbenușurile de ou cu eritritol pudră, zahăr din cocos și vanilie peste o baie de apă, până la spumă. Adăugați, treptat, mascarpone și amestecați ușor. Pentru a face desertul de tiramisu într-un pahar, baza de biscuiți trebuie tăiată. Întoarceți blatul și tăiați-l în cercuri mici cu un pahar adecvat.

Rafinați cafeaua rece cu puțin rom.

Pentru a acoperi, întindeți mai întâi o felie de biscuiți în pahare. Se toarnă peste el un amestec de cafea-rom și se întinde crema pe el. Apoi întindeți căpșuni și repetați din nou acești pași.

Puneți Tiramisuul cu conținut scăzut de carbohidrați în frigider, cu capacul închis, timp de cel puțin 3 ore și scoateți-l cu aproximativ 30 de minute înainte de servire. Decorați cu frunze proaspete de mentă. (Rețetă și fotografie de Lisa Shelton von www.kochmitherz.com)

Aluat de biscuiți - Ingrediente:

• 6 ouă

• 80g făină de cocos

• 1linguriță fulgi de psyllium

• 1/2 linguriță făină de semințe de guar

• 100g eritritol

• 50g pulbere de eritritol

• 1 lingură Lavandă

• 1 linguriță vanilie

• 4-5 linguri apă fierbinte

• sare

Stratul de căpșuni - Ingrediente:

• 200g căpșuni

• 1 lingură Lavandă

• 3 linguri zahăr de cocos

• 2 lingurițe fulgi de psyllium

Stratul de cremă - Ingrediente:

• 2 gălbenuș de ou

• 40g eritritol pulbere

• 40g zahăr de cocos

• 1 linguriță vanilie

• 500g Mascarpone

• 1 cană Espresso

• 2-3 linguri rom

pudră de cacao

• frunze proaspete de mentă

A fost postat în: 2020-11-30 14:44:28