LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

Soufflé de Coacăze-Vanilie cu ciocolată albă

Topiți împreună untul și ciocolata. Separați ouăle. Bateți albușurile cu un vârf de sare, până se întăresc și adăugați, treptat, 150g zahăr. Bateți gălbenușurile de ou cu 40g de zahăr, timp de aproximativ 5 minute până se spumează. Se amestecă amestecul lichid de unt-ciocolată, crema de brânză și ceaiul negru Vanilla Bourbon. În cele din urmă, puneți, cu grijă, coacăzele și albușurile.

Preîncălziți cuptorul la 200 ° C. Umpleți o tavă adâncă de copt cu apă și introduceți-o în cuptor. Umpleți formele de copt cu aluatul pregătit și introduceți-le în tava umplută cu apă. Coaceți timp de 15 minute și savurați preparatul cald. (Rețetă și fotografie de Lisa Shelton de la Koch mit Herz)

Ingrediente pentru 4 porții:

• 40g unt

• 40g ciocolată albă

• 7 ouă

• 1 sare

• 190g zahăr de nucă de cocos

• 150g cremă de brânză

• 1 lingură ceai negru

• 200g coacăze

A fost postat în: 2020-11-30 14:15:35