Cafea boabe Kenya Kiundi

46.00 Ron

-0%

46.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs
Origine și plantație Cafeaua noastră din Kenia provine din regiunea în dezvoltare Kiundi, din zonele montane de sud. Cafeaua din Kenia crește mai ales la o altitudine cuprinsă între 1.500 și 2.100 de metri. Există două culturi pe an. Deoarece se culeg doar cireșele de cafea coapte, întreaga plantație poate fi uneori recoltată de până la șapte ori - manual. Iubitorii de cafea au o preferință specială pentru cafenele aromate de top din Kenia, ce oferă o aciditate fină, o savoare neobișnuită, asemănătoare fructelor de pădure și o mireasmă pătrunzătoare. Primii copaci au fost aduși din Etiopia în Kenia, în secolul al XIX-lea. Astăzi, cafeaua este cultivată pe 1.300 de plantații mari, de către 600.000 de mici producători, în cooperative. Caracter și Gust „Kenia Kiundi” a noastră este o cafea de top cu o aromă profundă. O cafea de prima clasă cu o notă de ciocolată fructată. În amestecuri de înaltă calitate, Kenia „Kiundi” se distinge ca un mesager al acidității.
Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
12062
Instrucțiuni

Cumpăraţi acest produs utilizând 1 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii