Cafea boabe Cuba Turquino 1kg

150.00 Ron

-0%

149.99 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Origine și Plantație
Pentru această cafea, se utilizează doar cele mai bune boabe de pe plantațiile din zonele de est și din centrul Cubei. Cea mai mare parte a cafelei crește pe pantele abrupte ale lanțurilor montane, la o altitudine medie de 400 până la 800 m. Plantațiile sunt gestionate de cooperative de stat și nu se utilizează îngrășăminte artificiale. Controlul și dezvoltarea plantațiilor de cafea se fac cu mare grijă, focusul fiind pe menținerea și extinderea creșterii naturale și organice.

Caracter și Gust
Cea mai bună cafea cubaneză este 'Turquino', caracterizată de un echilibru inegalabil și note ușoare de condimente, cu o aromă plină și un aftertaste îndelungat. Fiind cultivată în regiuni mai joase, are o aciditate mai redusă decât alte cafele din America Centrală sau Africa. Bouquet-ul și gustul său amintesc de caracterul celebrelor țigări cubaneze. Culoarea boabei este unică, undeva între maro mediu și închis. Cuba 'Turquino' este adesea menționată printre cunoscători alături de Blue Mountain din Jamaica și Kona din Hawaii.

Particularități
Toată cafeaua produsă în Cuba este centralizată și exportată de către Cubaexport, iar producătorii și procesatorii primesc un preț fix pentru cafea de la guvern. În prezent, Japonia și Franța sunt cele mai importante piețe de export pentru Cuba; cantități mai mici sunt vândute și în Germania, Marea Britanie, Canada și Noua Zeelandă. Pe piața internă, consumul de cafea este limitat la două uncii de cafea pentru fiecare cetățean cubanez, la fiecare 15 zile.

Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
12254
Instrucțiuni

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Recenzii