Cafea boabe Vanilla Cream 250 g

46.00 Ron

-0%

46.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 de zile
Descriere produs
Origine și plantație Iți place vanilia? Atunci neapărat trebuie să încerci cafeaua noastră aromatizată “Vanilla Cream”. Acest amestec delicat de “Vanilla Cream” conține exclusiv boabe de cafea Arabica recoltate în America Centrală și de Sud. Caracter si gust Cafeaua prăjită și aromatizată “Vanilla Cream” este o compoziție perfectă care oferă plăcerea variată al cafelei. Aroma elegantă, armonizează perfect cu savoarea vaniliei și oferă o experiență gustativă impresionantă. Apropo, cafelele aromatizate în Statele Unite ale Americii sunt apreciate ca deserturi cu calorii scăzute. Ingrediente: Cafea prăjită (100% Arabica), aromă.
Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
12122
Instrucțiuni

Cumpăraţi acest produs utilizând 1 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii