Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Demmer T-Bag Apple Delux

97763
1 cutie/15 plic

Fii primul care evalueaza acest produs.

Ceai varsat in plic - o contradictie? Nici vorba?Ceaiul Demmer T-Bag® face acest lucru posibil. Fara sa renunte la aroma unica a ceaiului varsat, aceste plicuri de ceai combina avantajele pre-dozarii cu aroma ceaiului de calitate superioara. Aceasta calitate este garantata pentru toate plicurile de ceai Demmer T-Bag® de catre degustatorii nostrii profesionali de ceaiuri.

Noul sistem de etichetare pe culori va ajuta pe dumneavoastra si pe clientii dumneavoastra in alegerea sortimentului de ceai dorit. Noua forma a etichetei permite fixarea simpla a plicului de ceai pe toarta ceainicului
pentru a evita caderea plicului in timpul infuziei. Suplimentar, ambalarea este de asa natura incat asigura o manuire simpla si igienica.

Disponibilitate: Nu este stoc

Preț :
43,90 RON
RON

Detalii

Amestec de ceai de fructe interesant, cu bucati de mere, hibiscus, flori de trandafiri, coaja de portocale, aroma naturala. Mod de prepaparea: Intr-un ceainic preincalzit introduceti un plic de ceai turnand turnand 0,4 l apa fierbinte peste. Se recomanda folosirea apei de 100 grade Celsius . Timp de infuzare: 5-8 minute Ceaiurile de fructe nu contin teina sau substante amare, deci se pot tine la infuzat oricat de mult.

Specificatii

Cod produs 97763
Ambalare 1 cutie/15 plic
Culoare Infuzie Nu
Origine

Spune parerea ta

You're reviewing: Demmer T-Bag Apple Delux