LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

Home / Blog /

Care sunt cele mai bune superalimente?

Probabil nu știați, dar conceptul de superaliment a fost “născocit” acum mai bine de 100 ani și... chiar și atunci, la fel ca acum, ideea de superalimente definea stilul de viață sănătos prin consumul de alimente sănătoase bogate în calități nutritive.

Deși foarte la modă și intens promovate, totuși, ce calități ar trebui să dețină un aliment pentru a-și câștiga statutul de SUPER?

Descoperă alături de noi universul celor mai bune superalimente împreună cu cele mai apreciate și află cum să le integrezi în alimentația zilnică. Totodată am pregătit special pentru tine un Top Superalimente Demmertea pe care ți le recomandăm cu căldură:

Dacă deschidem dicționarul, vom găsi că un superaliment este un “produs alimentar (să ne gândim la somon, legume bogate în clorofilă, alge, frunze de ceai, fructe de pădure, fructe în general, cereale integrale, ciocolată neagră ș.a.m.d.) bogat în elemente esențiale (antioxidanți, fibre, vitamine, acizi grași ș.a.m.d. ) pentru sănătatea organismului nostru.” 

Practic, superalimentele susțin dorința noastră de a menține o dietă zilnică sănătoasă, ceea ce înseamnă că ar trebui integrate în meniul zilnic și nu consumate ocazional. 

 

SUPER FACT


Primul aliment SUPER a fost considerat banana! Exact, ai auzit bine.

Povestea spune că la începutul secolului 20, United Fruit Company, acum Chiquita Brands International (corporație din SUA care tranzacționa fructe tropicale cultivate pe plantații din America Latină și vândute în Statele Unite și Europa), a folosit termenul superaliment pentru a promova beneficiile consumului de banane.

Într-un articol publicat în The Scientific Monthly din 1918, autorul Samuel C. Prescott scria despre super beneficiile acestui fruct exotic, menționând printre rânduri că beneficiile nutriționale ale acestuia sunt bine conservate de învelișul extern împotriva bacteriilor sau factorilor oxidativi externi.  

În zilele noastre avem o gamă variată de alimente sănătoase cu o densitate nutrițională excepțională. Asta înseamnă că în urma consumului acestora vom beneficia de o alimentație bogată în minerale, vitamine, antioxidanți ș.a.m.d, săracă în același timp din punct de vedere caloric. Consumul regulat și echilibrat al superalimentelor ajută enorm la sănătatea și bunăstarea noastră fizică și mentală - Mens sana in corpore sano.


Top superalimente la Demmer Tea

Ca să-ți fie mai ușor să alegi, pentru început am selectat pentru tine unele dintre cele mai bune superalimente disponibile pe demmertea.ro. Bogate în proprietăți antioxidante, antiinflamatoare, flavonoide și complexe de vitamine și minerale, acestea te vor ajuta în construirea unei diete zilnice sănătoase. Secretul constă într-un consum regulat și echilibrat, în funcție de nevoile fiecăruia.


Pachet Tratarea răcelii cu Superalimente

Un pachet ideal în special în perioada sezonului rece. Pachetul conține un Chia , Maca, Spirulina și Chlorella toate recunoscute și super apreciate pentru conținutul bogat de proteine și vitamine (în special B12, B2 (Riboflavina) și vitamina E), aminoacizi esențiali, minerale, fier şi zinc. Am spune noi, o armă perfectă împotriva răcelilor.

 

Pachet Slim fit cu Spirulină și Chlorella

Conținut bogat de nutrienți care oferă organismului energie și menține sănătatea sistemului imunitar. Pachetul conține Spirulină tablete (125g)  și Chlorella Tablete (125g).

 

Pachet Antiinflamator cu Spirulină și Turmeric

Superalimente cu proprietăți antioxidante puternice,  aminoacizi esențiali, vitaminele B, vitamina C, D, A şi E, potasiu, calciu, crom, cupru, fier și magneziu. Acestea împreună neutralizează efectele dăunătoare ale radicalilor liberi. 

 

Pachet Wellness cu Goji și ceai BIO Harmony

Goji, micuțul fruct de culoare roșie, renumit în întreaga lume, pentru beneficiile sale extraordinare în întărirea sistemului imunitar împreună cu amestecul sănătos de frunze de zmeură, fenicul, mentă, roiniţă, frunze de mure, flori de tei, flori de albăstrea, flori de gălbenele, anason, pătlagină, cimbru sălbatic și frunze de rozmarin vor readuce armonie și echilibru stării tale fizice, mentale și emoționale.

 

Pachet Detox complet cu Chlorella

O selecție unică de 14 ceaiuri de plante purificatoare completat de Chlorella care susține organismul în timpul curei de detoxifiere.

 

Ceaiurile atent alese din pachet acționează blând, eliminând treptat toxinele. Sunt eficiente prin faptul că susțin procesele naturale de detoxifiere și conțin antioxidanți care reduc stresul oxidativ și combat acțiunea radicalilor liberi, responsabili de inflamația și îmbătrânirea prematură a organismului. 

 

Bucură-te acum de deliciul ofertelor noastre de superalimente la super prețuri.

Pentru ceva mai multă inspirație intră pe demmertea.ro și crează-ti propriul Top de superalimente!

 

CEAI făcut pentru trup minte și suflet zilele astea? 

A fost postat în: 2021-11-29 23:27:19