Coșul tău este gol!
Detalii
Mod de preparare: La prepararea ceaiului este indicat sa folositi apa de izvor sau apa filtrata, nu apa direct de la robinet, pentru a obtine o aroma cat mai apropiata de cea naturala. Niciodata nu se foloseste apa clocotita, ci la aproximativ 70-80 grade Celsius; cu cat temperatura este mai scazuta, cu atat mai bine se pastreaza aroma. O lingura mare de frunze se infuzeaza cu 450 ml apa fierbinte. Timpul de infuzare este de 2 minute. Este indicat sa se puna frunzele de ceai in cana, sa se toarne putina apa fierbinte peste ele, si sa se lase cateva secunde (15-20), pentru a se inmuia, si pentru a lasa aroma. Apoi se completeaza cu apa fierbinte, si se lasa la infuzat. Cand considerati ca este infuzat, indepartati frunzele de ceai, pentru a preveni aparitia gustului amarui. In cazul in care doriti sa preparati mai multe infuzii, prima se lasa aproximativ doua minute, iar celelalate doua cate un minut fiecare. Ceaiul alb contine mai putina cafeina (aproximativ 15mg/ceasca) decat ceaiul verde (aproximativ 20mg/ceasca) sau decat ceaiul negru (aproximativ 40mg/ceasca), studiile aratand ca are proprietati antivirale si antibacteriene superioare ceaiului verde. Deasemenea, efectul antioxidant este remarcabil. Informatii pret: 349 Ron/Kg
Informaţii adiţionale
Cod produs | 190 |
---|---|
Ambalare | 100g |
Culoare Infuzie | Nu |
Origine |