Demmers Teehaus

Set cadou 5 cutii "Teas of the world"

Availability: Stoc terminat

84,90 Lei

Scurtă descriere

Set cadou "Teas of the world", cu sistem magnetic de inchidere si fereastra transparenta. Contine 5 cutii de 100 gr. fiecare.

Set cadou 5 cutii TEAS OF THE WORLD

Descriere produs

Set cadou "Teas of the world", cu sistem magnetic de inchidere si fereastra transparenta.
Contine 5 cutii de capacitate 100 gr. fiecare.
Dimensiunile cutiei cadou: 310 x 260 x 80 mm, culoarea caisei
Dimensiuni cutii ceai: 75 x 75 x 95 mm
Capac de tipul: "hinged lid" - cu balamale.

* Cutia este inca una din metodele cele mai utilizate pentru depozitarea alimentelor. In mod special, din respect pentru ceaiurile noastre, sunt folosite cutii cu capac deoarece pastreaza in interiorul lor aroma proaspata a ceaiurilor, ferite de lumina.

Cutiile sunt in general metalice, din tabla sau aluminiu. Imprimate la exterior cu diverse motive, si invelite intr-un strat transparent de protectie, cutiile imbina foarte bine functionalitatea perfecta cu designul estetic. La interior, majoritatea cutiilor sunt invelite de asemenea intr-un strat protector de lac transparent, de culoare usor galbuie.

Exista o varietate mai larga de capace pentru cutii. Se acorda intotdeauna o mare importanta acestora pentru a ajunge la combinatia optima de forma si functionalitate.

Spre exemplu, cutiile din acest set au capac de tipul "hinged lid" - capac cu balamale. Este cel mai practic tip de capac – cutia si capacul sunt prinse cu balamale, astfel incat nu veti putea pierde niciodata partea de sus. Cu toate acestea, aroma se poate pierde prin spatiul existent in zona unde sunt montate balamalele – lucru inacceptabil pentru cunoscatori. Tocmai de aceea, pentru aceste tipuri de inchidere, folosim balamale solide, care pot fi montate in spatii foarte mici, pentru a ne asigura ca aroma ramane in interior.

Informaţii adiţionale

Cod produs 46150
Ambalare set

Etichete produse

Alţi clienţi au marcat acest produs cu următoarele etichete:

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.