Demmers Teehaus

Kashmir Chai Walla

Availability: În stoc

12,45 Lei

Scurtă descriere

Pentru a onora numerosii vanzatori de ceai din Kashmir, India, am preparat acest amestec de ceaiuri verzi si negre cu scortisoara, cuisoare si cardamon, precum si coaja de portocale si arome picante. Rezulta un gust subtil de Masala Chai cu note citrice.

Descriere produs

Mod de preparare:
Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai (aprox. 4 g), turnand 400 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 80 -90 grade Celsius (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 3-4 minute si apoi introduceti in ceainic).

Timp de infuzare recomandat: 2-3 minute.
Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut.
A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

Informaţii adiţionale

Cod produs 387.50
Ambalare 50g

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.