Demmers Teehaus

Kashmir Chai Walla

Availability: Stoc terminat

11,50 Lei

Scurtă descriere

Amestec puternic de ceaiuri verzi si negre cu uleiuri naturale.

/

Descriere produs

Pentru a onora numerosii vanzatori de ceai din Kashmir, India, am preparat acest amestec de ceaiuri verzi si negre cu scortisoara, cuisoare si cardamon, precum si coaja de portocale si arome picante.Rezulta un gust subtil de Masala Chai cu note citrice.

Mod de preparare:
Intr-un ceainic preincalzit punem o lingurita ceai (aprox. 2 g), turnand 200 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi apa de 100 grade Celsius se lasa sa se raceasca 3-4 minute inainte de infuzie, ca sa ajunga la temperatura de aprox. 80-90 grade Celsius.

Timp de infuzare recomandat: maxim 2 minute.
Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

Informaţii adiţionale

Cod produs 387.50
Ambalare 50g

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.