Turmeric Chai

28.00 Ron

--0%

28.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Un amestec de ceai negru și mirodenii orientale inspirate de celebrele ceaiuri ayurvedice din tradițiile ancestrale ale Indiei. Obținut din ceai negru de înaltă calitate, turmeric și alte mirodenii, acest amestec este bogat atât gustativ cât și olfactiv, în note dulci-picante. Adăugați un strop de lapte, iar călătoria senzorială pe meleagurile Indiei poate să înceapă.

Ingrediente: ceai negru (36%), bucăți de scorțișoară, bucăți de turmeric (10%), bucăți de ghimbir, anason, piper negru, cuișoare, semințe de cardamom, cardamom (întreg), chilli.

Ingredient în trend: turmeric

Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
TFYCH0002
Instrucțiuni

100℃

Infuzie 5-10

1,1/2

Cumpăraţi acest produs utilizând 2 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii

Produse recomandate