Serum Facial Pure Iris

135.01 Ron Cu TVA
Returnare in 14 de zile
Descriere produs

IRIS este formula pentru zona delicata din jurul ochilor cu efect nutritiv si antiage. Conceput ca un serum din uleiuri vegetale pretioase si puternic antioxidante, fara adaos de apa sau active derivate in laborator, Iris previne aparitia cearcanelor sau a ridurilor si ajuta din plin la mentinerea elasticitatii pielii din zona ochilor.Lavanda din recolta salbatica este calmanta, hidratanta si protectoare pentru pielea fina, expusa a ochilor, in timp ce uleiul de morcov salbatic este un boost foarte potent de carotenoizi si antioxidanti, recunoscut pentru redarea elasticitatii pielii. Santalul si tamaia sunt uleiuri prin excelenta antirid, calmante si revitalizante, iar helichrysum, o planta foarte rara si pretioasa, are puternice efecte de regenerare a tesuturilor cutanate, fiind considerata numarul unu in recuperarea cicatricilor si ridurilor.


RITUALUL DE APLICARE - folositi o singura picatura de serum Iris pentru fiecare ochi, masand circular si cu blandete pielea usor umezita. A se aplica dupa curatarea tenului, de preferat imediat dupa aplicarea unei ape florale, dimineata si seara sau saptamanal, ca tratament facial.

RITUAL DE APLICARE - aplicati cateva picaturi de Pure Shine pe fata usor umezita, cu miscari ascendente si blande, pana la absorbtia serumului in piele. Puteti face acest ritual de frumusete dimineata si seara, pe tenul curatat, de preferinta imediat dupa aplicarea unei ape florale.

Transportul produselor
Termen de livrare: 2-4 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
IRIS
Instrucțiuni

Recenzii