Miere Manuka MGO 250 50g

55.00 Ron

--0%

55.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Miere Manuka este perfect:

- Pentru combaterea răcelilor

- Pentru tratarea durerii în gât,

- Pentru recuperare după exerciții

- Având toate beneficiile unei concentrații mai mici de MGO

Mierea Manuka MGO 250 este o comoară. Parfumul minunat și inconfundabil al arborelui de ceai Wairarapa atrage albinele să producă această miere benefică, moale, de o puritate ridicată. Concentrația certificată de metilglioxal este mai mare de 250 de miligrame pe kilogram și are ca rezultat un efect natural, variat. Prin urmare, MGO 250 este companionul perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Savurând de unul singur dimineața sau seara, susține sistemul imunitar.

Primim această miere din munții și văile regiunii Wairarapa din Noua Zeelandă! A fost selectat după criterii stricte și provine direct de la apicultorul din Noua Zeelandă. Prioritatea noastră cea mai mare este puritatea Manuka, care se bazează pe conținutul de polen și absența poluanților.

Concentrația de metilglioxal (MGO) este certificată de două laboratoare independente din Noua Zeelandă și Germania. Acesta este singurul mod prin care calitatea poate îndeplini standardele înalte al mierii naturale. De mii de ani, această miere a fost apreciată de numeroase culturi și este acum disponibilă în sfârșit în Europa. Bucurați-vă de gustul arborelui de ceai din Noua Zeelandă.

Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Țară de origine
Noua Zeelandă (Noua Zeelandă)
Cod produs
52355
Instrucțiuni

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Recenzii