Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Demmers Teehaus History

Demmers Teehaus

Descoperirea calitatii...

In 1981 in Viena, Andrew Demmer infinteaza Compania de ceai Demmer. In scurt timp aceasta companie primeste numele definitiv DEMMER TEEHAUS. In decursul anilor Demmer Teehaus si-a creat o baza stabila de clienti fideli, creand o necesitate nu numai pe teritoriul Austriei ci in toata Europa si peste ocean, devenind azi una dintre cele mai cunoscute companii producatoare si importatoare de ceai.

Calitatea aduce success...

La inceput, Demmer Teehaus a fost o afacere mica, care in ultimul deceniu s-a dezvoltat atat ca si solutii in acest bussines cat si ca oferta de produse. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita interesului crescut fata de consumul de ceai, ceaiul fiind a doua bautura consumata la nivel mondial, dupa apa.

Specialistul...

Demmer Teehaus a devenit un nume in lumea ceaiului prin comertul cu ceaiurile negre si veryi provenite din culturi nobile. Datorita calitatii si varietatii produselor si a blendurilor (mixturilor) de ceaiuri, Demmer Teehaus este in zilele noastre cea mai solicitata si apreciata companie, plasand produsele Demmer la nivel de calitate premium, super - premium.

"The world belongs to those who enjoy it." (Giacomo Leopardi)

Si ce poate fi mai placut decat o ceasca cu ceai? Cultivam pasiunea noastra pentru ceai in intreaga lume de foarte multi ani si o facem cu foarte mare placere.

Desi multe aspecte ale comertului cu ceai se remarca prin traditie, preferintele consumatorilor de ceai sunt in permanenta schimbare. Oamenilor le place sa experimenteze noi gusturi.

Datorita proprietatilor sale pozitive, ceaiul isi gaseste in intreaga lume un grup tot mai mare de adepti. Prin urmare, stimate oaspete, te asteptam  si pe tine in familia acelora care stiu sa aprecieze ceaiul de buna calitate. Totdeauna la dispozitia Dvs,

Demmers Teehaus
comercianti de ceaiuri