Chocolate Chai

30.00 Ron

-0%

30.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Chocolate Chai este un amestec savuros și catifelat ce promite seri relaxante și odihnitoare. Gustul este bogat în indicii dulci-amărui specifice ciocolatei, învăluite în tonuri picante. Datorită cantității deficitare de frunze de moringa din care rezultă o cantitate mai limitată de aprovizionare, acestea pot fi reduse și/sau înlocuite cu alte ingrediente.

Ingrediente de proveniență 100% organică: bucăți mărunțite de cacao, bucăți de scorțișoară, ceai honeybush, fenicul, cuișoare întregi, flori de lavandă, piper negru, frunze de moringa.

Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
TFYCH0010
Instrucțiuni

100℃

Infuzie 5-10

1,1/2

Cumpăraţi acest produs utilizând 2 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii