Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Salvador

PARTICULARITATI Cafeaua este cultivata in El Salvador inca de la mijlocul secolului al XVIII-lea. Se cultiva exclusiv Cafea Arabica. Culturile se desfasoara in principal pe pantele orientate spre mare. Multumita traditiei de lunga durata, cafeaua este mai mult o delectare pentru fermieri, decat o simpla afacere. Ei vad cultivarea acesteia ca pe o arta, iar calitatea cafelei o percep ca fiind datoria lor cea mai importanta.

***

PARTICULARITIES Coffee has been cultivated in El Salvador since the mid-18th century. It is exclusively Arabica coffee that is grown. The cultivation takes mainly place on the slopes facing the sea. Thanks to the longstanding tradition, coffee is much more for the farmers than simply a business. They view its cultivation as an art and see its quality as their most important duty.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Salvador Finca La Reforma"

  Cafea boabe "Salvador Finca La Reforma"

  16362
  250g  Origine si plantatie  In 1892, Rafael Alvarez L, a fondat ferma La Reforma, pe versantii vulcanului Santa Ana. Astazi, aceasta este detinuta de a patra generatie a acestei familii. Boabele Arabica- Red Bourbon, care sunt cultivate pe aceasta plantatie, cresc la umbra copacilor locali, ceea ce imbunatateste solul si ofera un habitat pentru pasari. Aceste conditii perfecte pentru plantatie, precum si initiativa pentru o cultivare durabila, au ca rezultat o cafea Arabica exceptionala.

  Caracter si gust  La Reforma este perfecta ca o cafea 100% de origine unica si va ofera o consistenta a gustului bine echilibrata, cu o aroma usoara, de ciocolata. Fructuozitatea sa aminteste intr-un mod placut de caise si cirese.

  Vezi mai mult
  49,00 RON

1 Produse