Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Peru

PARTICULARITATI Din 2014, Peru este printre primele 20 de tari din lume, in ceea ce priveste productia de cafea. Boabele Arabica reprezinta o parte predominanta a marfurilor de export din Peru, clasandu-l astfel, pe locul 5 in piata mondiala. Cele mai renumite zone pentru cultivarea cafelei pe versantii estici ai Anzilor, sunt Chanchamayo, Amazon, regiunile San Martin si regiunea sudica montana. Sf. Ignacio, situat aproape de granita cu Ecuador, constituie zona centrala a plantatiilor de cafea, din nord. Aproximativ 75% din suprafetele cultivate cu cafea se afla la altitudini cuprinse intre 1.000 si 1.800 m deasupra nivelului marii.

***

PARTICULARITIES Since 2014, Peru is among the Top 20 coffee-producing countries of the world. Arabica beans constitute the dominant portion of Peru’s export goods, ranking Peru at the 5th place on the world market. The most famous coffee cultivation areas on the eastern slopes of the Andes are Chanchamayo, Amazon, the San Martin regions and the southern highland. St Ignacio, located close to the border to Ecuador, forms the central area of coffee plantations in the north. Approximately 75 % of the coffee cultivation areas lie at altitudes of 1,000 to 1,800 m above sea level.

2 Produse

 1. Cafea boabe "Peru Gourmet" Finca Rosenheim 250g

  Cafea boabe "Peru Gourmet" Finca Rosenheim 250g

  13042
  250g  Origine si plantatie  Aceasta cafea provine din Jungla din Peru, Oxapampa/ Villa Rica. Plantatia este amplasata la o altitudine de 1.600 m, in Muntii Amazonului. Ciresele de cafea, culese manual sunt direct procesate la ferma. Cafeaua uscata la soare este pastrata in pergamentul sau pentru cel putin trei luni pentru a se implini, apoi este decojita si pregatita pentru export.

  Caracter si gust   Aceasta cafea excelenta este unica. Gustul sau de inalta clasa gastronomica, este o adevarata delectare pentru papilele oricarui expert in cafea. Buchetul sau complet, agreabil, floral, insa nu fructat, dar usor condimentat, face din fiecare inghititura o adevarata experienta.

  Vezi mai mult
  41,00 RON
 2. Cafea boabe "Peru Tunki Orgánico"

  Cafea boabe "Peru Tunki Orgánico"

  15122
  250g  Origine si plantatie  Aceasta cafea de o calitate minunata, din nordul lacului Titicaca este cultivata pe versantii sudici ai Anzilor peruani, la altitudini cuprinse intre 1.300 si 1.800 m. Aceasta cafea organica, Tunki, este produsa in ferme mici, administrate de familii care apartin triburilor indiene si sunt descendentele directe ale triburilor Inca. In 1970, un grup de fermieri a format o cooperativa care urmareste obiectivul de a-si vinde cafeaua la preturi echitabile. Cafeaua Tunki este cultivata sub copaci umbrosi si cu putina expunere directa la soare. Este spalata cu apa naturala de izvor si uscata la soare.

  Caracter si gust   O cafea excelenta din inima peruana, care impresioneaza in special prin aroma sa florala, cu un usor gust de ciocolata si o consistenta completa! Nu este intamplator faptul ca Peru Tunki a castigat mai multe premii nationale si internationale, cum ar fi cea mai buna cafea din Peru, Expo Cafè, cele mai bune 45 de cafele din lume, Cupping pentru Calitate 2011.

  Vezi mai mult
  45,00 RON

2 Produse