Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Panama

PARTICULARITATI In general, cele mai bune cafele provin din Boquete si Volcán, ce se afla in regiunea Chiriquí. Aceste cafele unice sunt produse in ferme mici, administrate de familie. Ei angajeaza indieni Ngobe pe tot parcursul sezonul recoltei. Din pacate, Panama s-a schimbat semnificativ in ultimii ani, in special in ceea ce priveste cultivarea cafelei. In Panama, investitorii straini au preluat din ce in ce mai mult productia de cafea, ceea ce face gasirea cafelelor delicate, cu un caracter autentic, mult mai dificila.

***

PARTICULARITIES Generally, the best coffees come from Boquete and Volcán in the Chiriquí District.These unique coffees are produced on small family-run farms. They employ Ngobe Indios throughout the harvest season. Unfortunately, Panama has changed significantly over the last few years, particularly with respect to coffee cultivation. Foreign investors have taken over more and more of the coffee production which makes it much more difficult to find delicate coffees with a real character in Panama.

1 Produse

 1. Cafea boabe Boquete Panamá “Volcán Barú”

  Cafea boabe Boquete Panamá “Volcán Barú”

  12822
  250g  Origine si plantatie  In tinuturile inalte din Panama, in provincia de vest Chiriqui, se afla linistitul si frumosul oras Boquete, cu o populatie de aproximativ 14.000 de locuitori. Aceasta regiune se numeste „Valea Florilor si a Izvorului Vesnic”. Pe plantatiile mici, aproape de granita cu Costa Rica, boabele Arabica sunt cultivate in conditii de exterior ideale. Din cauza vanturilor nordice constante, plantele de cafea cresc in special bine si incet la o altitudine de aproximativ 1.500 m. Panama reprezinta doar aproximativ 0,2% din productia de cafea mondiala, dar apartine topului producatorilor de cafea premium.

  Caracter si gust  Datorita caracterului sau complex si aromat, aceasta cafea apartine varfului de gama gourmet. Consistenta sa medie- usoara este in armonie cu aciditatea bine echilibrata a gustului. Prin prajirea medie a boabelor, se dezvolta nuante usor florale si de ciocolata moale, care asigura un gust de lunga durata, dupa inghitire. Este absolut necesar sa incercati aceasta cafea fara lapte si fara zahar! Lasati-va surprinsi si entuziasmati de aceasta mica plantatie!

   

  Vezi mai mult
  42,00 RON

1 Produse