Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Nicaragua

PARTICULARITATI Cafelele din Nicaragua ofera o gama larga de caracteristici ale gustului. Unele pot fi comparate cu cafele mexicane de la Oaxaca, altele au mai multa aciditate. Altele, cum ar fi specialitatea de cafea din zona Nueva-Segovia, au un subtil gust de lamaie si sunt usoare. Sunt folosite soiurile botanice traditionale: Typica, Bourbon si Maragogype domina alaturi de Caturra si Pacas. Cafeaua Maragogype este in mod special notabila datorita calitatii sale constant ridicate.

***

PARTICULARITIES Nicaraguan coffees offer a large range of flavour characteristics. Some can be compared to Mexican coffees from Oaxaca, some have more acidity. Others, such as the coffee specialties from the Nueva-Segovia area, are slightly lemony and light. Traditional botanical varieties are used: Typica, Bourbon and Maragogype dominate alongside Caturra and Pacas. Maragogype coffee is particularly notable due to its constant high quality.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Nicaragua Maragogype Superior Giants" 250g

  Cafea boabe "Nicaragua Maragogype Superior Giants" 250g

  12022
  250 g  Origine si plantatie  Aceasta cafea creste in regiunea Jinotega la o altitudine de 1.500 m pe solul bogat, vulcanic si se recolteaza in mici ferme denumite “fincas”. Expertii in cafea stiu ca Nicaragua ofera cafea de o calitate de top. In regiunile muntoase, numai boabele de cafea coapte sunt recoltate manual in maximum opt sesiuni de culegere. Acest lucru este necesar, deoarece nu toate fructele se coc la acelasi timp; ci, pe o singura ramura se pot gasi deopotriva flori, fructe verzi si fructe rosii, coapte.

  Caracter si gust    In demersul nostru pentru a obtine calitatea superlativa a cafelei, am ajuns sa ne orientam atentia asupra acestor remarcabile boabe Nicaragua Maragogype. Fascinantele boabe uniforme si mari ne-au dictat alegerea Nicaragua Maragogype, in defavoarea boabelor gigantice mexicane. Infuzia nu se teme de nicio comparatie cu Maragogype-ul mexican. Cafeaua din Nicaragua, condimentata si cremoasa, este vanduta in principal iubitorilor de cafea japonezi si americani.

  Vezi mai mult
  49,90 RON

1 Produse