Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Mexico

PARTICULARITATI Mexic ocupa locul trei in ceea ce priveste tarile producatoare de cafea din lume. Aceasta este una dintre precursoarele cultivarii organice si a fost una dintre primele tari care a luptat impotriva infestarii cu carabusi, cu ajutorul albinelor. 70%, in principal Arabica Bourbon si Typica, sunt crescute la aproximativ 400 - 900 m deasupra nivelului marii.

***

PARTICULARITIES Mexico takes up the third place in terms of coffee producing countries of the world. It is one of the forerunners of organic cultivation and was one of the first countries to fight beetle infestation with the help of bees. 70%, mainly Arabica Bourbon and Typica, are grown at approximately 400 – 900 m above sea level.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Mexico Finca el Flamingo"

  Cafea boabe "Mexico Finca el Flamingo"

  16382
  250g  Origine si plantatie  Cafeaua cultivata organic provine dintr-o cooperativa a fermierilor din Jaltenango, statul Chiapas, din sudul Mexicului. Agricultorii si-au inceput cooperarea in 2011, pentru a rezista impactului financiar al ciupercii ruginei frunzelor de cafea. Impreuna, au investit in modernizarea fermelor lor si au putut beneficia de cunostintele lor, puse in comun. Cafeaua este cultivata la altitudini de 1.200 - 1.500 metri, spalata de mana si uscata. Numele provine de la popularul sat Celestún, aflat in apropiere, care este o rezervatie pentru pasarile flamingo si alte pasari acvatice.

  Caracter si gust  O combinatie perfecta a unui corp bine echilibrat, plin de savoare, cu o aciditate usoara. Aroma dulce, florala si notele de ciocolata, fac din aceasta cafea un adevarat rasfat.

   

  Vezi mai mult
  42,00 RON

1 Produse