Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Hawaii

PARTICULARITATI Hawaii ... ce loc minunat. Marfuri de lux, precum nucile, fructele exotice si cafeau, se dezvolta aici. In general, cafenele hawaiene sunt foarte scumpe, chiar si cele de calitate mai slaba. Cafeaua din Hawaii este usoara si poate fi minunata sau foarte plictisitoare la gust! Este o provocare sa gasim cafele cu arome exceptionale care sa justifice pretul lor ridicat.

***

PARTICULARITIES Hawaii ... what a wonderful place. Luxury goods such as nuts, exotic fruits and coffee are grown here. Generally, Hawaiian coffees are very expensive,
even those of poorer quality. Coffee from Hawaii is mild and can be either wonderful or also very dull in taste! It is a challenge to fi nd coffees with exceptional flavour characteristics that justify their high price.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Hawaii Kona Cornwell Estate"

  Cafea boabe "Hawaii Kona Cornwell Estate"

  16802
  250g  Origine si plantatie  Kona Extra Fancy este cafeaua premium Kona din Hawaii. Este deosebit de speciala, deoarece este cultivata fara utilizarea pesticidelor si este uscata la soare. Doar cele mai coapte cirese de cafea, cele de un rosu profund, sunt culese. Ferma Cornwell, de unde provine aceasta cafea, este situata la o altitudine de 1.500 m, in mijlocul asa-numitei Centuri de Cafea Kona. Cafeaua a fost cultivata aici inca din anii 1930. Solul sau deosebit de fertil, diminetile insorite iar dupa-amiezile innorate si umbroase ofera conditiile de crestere perfecte pentru plantele de cafea.

  Caracter si gust   Aceasta cafea exceptionala, cu un corp mediu, va va entuziasma datorita aciditatii sale fructate, asemanatoare fructelor de padure si in special a gustului consistent, de ciocolata. Va recomandam utilizarea unei prese frantuzesti pentru pregatirea aceastei specialitati. Datorita aromei sale expresive, florale, veti fi transpus pe o plaja a acestei frumoase insule.

  Datorita disponibilitatii limitate, acest articol poate lipsi temporar din stoc! Pentru comanda va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@demmertea.ro.

  Vezi mai mult
  259,00 RON

1 Produse