Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Guatemala

PARTICULARITATI Cafeaua din Guatemala ar putea fi premiata pentru cafeaua de cea mai buna calitate din America Centrala. Dar acest lucru nu inseamna automat ca toate cafelele din Guatemala sunt bune. Tara are un potential remarcabil pentru o cafea exceptional de buna. Plantatiile de pe domenii uriase sau micro fermele din cadrul aceleiasi regiuni, ofera calitati diferite, cu o mare varietate de caracteristici ale aromelor.

***

PARTICULARITIES Guatemalan coffee could be awarded a prize for the best quality in Central America.But this does not automatically mean that all Guatemalan coffees are good. The country has an outstanding potential for exceptionally good coffee. Plantations with huge estates or small micro farms within the same region offer different qualities with a large variety of fl avour characteristics.

2 Produse

  1. Cafea boabe Guatemala Antigua “Terra Rossa”

    Cafea boabe Guatemala Antigua “Terra Rossa”

    12052
    250g



    Origine si plantatie  Aceasta cafea din Guatemala provine din regiunea in dezvoltare, Antigua, care este renumita pentru calitatea deosebita a cafelei si este probabil cea mai faimoasa regiune in crestere. Cele mai multe plantatii de cafea din Guatemala sunt situate in sudul tarii. Acolo, solurile fertile ale muntilor vulcanici din Sierra Madre asigura conditii ideale pentru boabele Arabica. Cafeaua din Guatemala a fost intotdeauna printre cele mai bune din lume. Cafeaua a adus prosperitate tarii. Marsul triumfal al cafelei gourmet in SUA a facut Guatemala unul dintre producatorii de varf a cafelei de inalta calitate gastronomica a zilelor noastre.

    Caracter si gust   „Guatemala Antigua” are o aciditate fina si fructata, cu un corp distinct si plin. Aroma sa complexa si bogata este inconjurata de o dulceata armonioasa. Dupa inghitire se poate distinge nota sa usoara, de cacao.

    Vezi mai mult
    41,00 RON
  2. Cafea boabe Guatemala „Lampocoy”

    Cafea boabe Guatemala „Lampocoy”

    14782
    250g



    Origine si plantatie  Situate pe versantii estici ai masivilor vulcanici din America Centrala si in zona de influenta a vanturilor comerciale ale Atlanticului, ciresele de cafea se coc la altitudini de 1.200 m intr-o perioada mai lunga de zece luni si intr-un microclimat perfect, rece si umed.

    Caracter si gust   Altitudinile, climatul si solul bine udat, asigura conditiile ca aceasta cafea sa impresioneze cu un corp complet, exceptional de agreabil, cu o aciditate delicata, o usoara tenta de fructe si note de ciocolata si caramel. Multumita preconditiilor excelente, Lampocoy Guatemala face parte dintre cafelele de top din Guatemala.

    Vezi mai mult
    43,00 RON

2 Produse