Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Ecuador

PARTICULARITATI Cafeaua ecuadoriana are o istorie lunga. Aceasta a fost introdusa la inceputul secolului al XIX-lea si a devenit principalul produs de export, la inceputul secolului XX. Din cauza problemelor cu recoltele proaste si sarace, a metodelor de productie care au impiedicat o calitate omogena, cafelele din Ecuador nu au facut parte niciodata din lista cafelelor de cea mai buna calitate. Ca si alte tari producatoare de cafea din apropiere, Ecuador are conditii climatice si geografice perfecte pentru cultivarea cafelei si prin urmare si calitatile excelente ale cafelelor pot fi dezvoltate.

***

PARTICULARITIES Ecuadorian coffee has a long history. It was introduced in the early 19 th Century and became the main export product in the early 20th Century. Due to problems with bad harvests and poor production methods, which impeded a homogeneous quality, coffees from Ecuador never made it into the list of top quality coffees. Like other coffee producing countries close by, Ecuador has perfect climatic and geographical conditions for growing coffee and excellent qualities can therefore be found.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Ecuador Vilcabamba"

  Cafea boabe "Ecuador Vilcabamba"

  14772
  250g  Origine si plantatie  Vilcabamba, care inseamna „Valea Sfanta”, este un mic sat din Ecuador, cu o a doua denumire: „Valea Centenarilor”. Nu exista niciun alt oras in emisfera vestica, unde mai multi oameni sa traiasca peste 100 de ani si sa fie inca sanatosi. Inca nu s-a demonstrat daca acest fapt se datoreaza climei excelente sau apei de aur- „Agua de Oro”, a acestei vai. Aici, specialitatile de cafea sunt cultivate la o altitudine de 1.500 m. Ciresele coapte sunt culese manual, spalate in apa limpede de izvor si apoi uscate la soare.

  Caracter si gust   Arome bogate, nu numai pentru centenari! Aceasta cafea isi indica deja o calitate speciala prin deplinatatea consistentei sale aromate expresiv si prin nota fina de ciocolata. Gustul amarui, aspru si totusi subtil, si in mod special aromele proaspete, usor fructate, ar trebui sa cucereasca orice iubitor de cafea. Chiar daca nu putem garanta ca aceasta cafea te va face sa traiesti mai mult, va fi cu siguranta o binecuvantare pentru papilele tale gustative.

  Vezi mai mult
  45,00 RON

1 Produse