Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Dominican Republic

PARTICULARITATI Datorita locatiei sale geografice, s-ar presupune ca aceasta cafea din Republica Dominicana este destul de blanda si lina, ca si alte cafele insulare. Dar aroma sa este mai degraba asemanatoare cu cea a cafelelor curate, spalate, cu o aciditate usoara si cu o consistenta completa. Cu toate acestea, trebuie sa alegeti cu grija. Misiunea noastra este procesarea atenta si transportul rapid in Germania.

***

PARTICULARITIES Due to its geographical location, one would assume that coffee from the Dominican Republic is rather mild and smooth, like other island coffees. But its flavour is more similar to the clean, washed coffees from Central America, with a light acidity and a full body. Nevertheless, you must choose carefully. Our aim is careful processing and quick transport to Germany.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Santo Domingo Orgánico"

  Cafea boabe "Santo Domingo Orgánico"

  12652
  250g  Origine si plantatie  Republica Dominicana a fost una dintre primele colonii care a primit seminte de cafea de la Martinique, la inceputul secolului al XVIII-lea. In ultimele decenii, Republica a avut de suferit din cauza crizelor, revolutiilor si a saraciei. Tara si-a revenit lent si economia a inceput recent sa se recupereze. Exceptand turismul, exportul de cafea este un factor economic foarte important pentru tara. Doar cativa oameni au cunostinte despre cafeaua de inalta calitate, care se maturizeaza in conditii ideale de dezvoltare, in multe ferme mici. Cafeaua noastra vine din nord-vestul insulei, din regiunea cea mai propice cultivarii, asa-numita „Barahona”. Cafelele crude sunt spalate si uscate la soare.

  Caracter si gust   In Japonia, oamenii adora amestecarea acestei cafele cu celebra „Jamaica Blue Mountain”. Cu mult timp in urma, acest pont devenise o reteta transmisa in cercuri restranse in SUA, deoarece promitea o combinatie ideala de aciditate, corp si aroma. Datorita procesarii atente, cafeaua primeste o extraordinara dulceata intensa. In sortimentatia noastra, aceasta cafea reprezinta o specialitate rafinata si exotica, care va pregateste intr-un mod placut pentru urmatoarele vacante in Caraibe.

   

  Vezi mai mult
  48,00 RON

1 Produse