Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Costa Rica

PARTICULARITIES In the 80s and 90s, coffee from Costa Rica lost its world-famous character due to the desired mass production. Even though the country is small and the plantations were mainly owned by small to medium-sized families, for decades coffee was produced almost entirely in large production facilities. This is why the coffee lost its unique character. Today, it is possible for small farmers to produce their own coffees and market them at a gain. The quality has thus yet again reached the high levels of old times.

2 Produse

  1. Cafea boabe Costa Rica “Tarrazu” FCJ Volcan Azul

    Cafea boabe Costa Rica “Tarrazu” FCJ Volcan Azul

    12032
    250g



    Origine si plantatie  Cele aproximativ 300 de tipuri de Arabica inspira expertii de cafea de multa vreme . Regiunea Tarrazu se situeaza la sud de capitala San Jose. Este una dintre cele mai renumite regiuni ale tarii. Cand Columb a ancorat in apropiere de Costa Rica ("coasta bogata" in limba spaniola), acolo inca nu a existat cafea. Numai in urma cu aproximativ 250 de ani au fost adunate in tara primele plante din Cuba. Astazi, in Costa Rica gasim peste 100 de arbori de cafea pe cap de locuitor. Costa Rica este o mare putere printre producatorii de cafea: a fost prima tara din America Centrala care a introdus inovatii stiintifice si technologice agriculturala in procesul de productie, ridicand productia de cafea la standarde exemplare.

    Caracter si gust   Succesul international al boabei "Costa Rica Tarrazu" se datoreaza aciditatii sale aromatice impresionante. Gustul ei este foarte moale datorita procesului de prajire manuala. Profilul aromatic al acestei cafele este rotunjit printr-un trup armonic si un caracter exemplar. "Costa Riza Tarrazu" este una dintre cele mai bune cafele din lume.

     

    Vezi mai mult
    39,00 RON
  2. Cafea boabe Costa Rica Volcan Azul -Natural Process

    Cafea boabe Costa Rica Volcan Azul -Natural Process

    14882
    250g



    Origine si plantatie  Aceasta intreprindere de familie din Costa Rica produce cafea de plantatie exceptionala in Valea de Vest, la altitudine de 1500 pana la 1700 metri. Datorita vulcanului, solul este foarte bogat in nutrienti si ofera conditii ideale pentru cultivarea de cafea. Am reusit sa obtinem inca un lot din aceste trei varietati excelente si ne face placere sa vi le oferim. Au fost produse cu intrebuintarea unor metode traditionale si reflecta perfect gustul binecunoscut in toata lumea al cafelei din Costa Rica.

    Caracter si gust    Intreaga cireasa de cafea este uscata la soare. Procesul este elaborat, pentru ca umiditatea in interiorul fructului poate cauza aparitia mucegaiului care duce la fermetatia fructului, acesta devenind necomestibil. pentru a oreveni acest lucru, cafeaua expusa la soare este intoarsa des (manual). Rezultatul acestui proces elaborat este o ceasca de cafea foarte aromata, cu un gust fructos si dulce.

     

    Vezi mai mult
    41,00 RON

2 Produse