Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Brazil

PARTICULARITIES Brazil is, without doubt, the largest producer of Arabica coffees in the world and is also among the largest Robusta Producers. Its coffees are often offered in blends or as cheap Arabica varieties. We, however, consider Brazil from another point of view. We present fi nest plantation coffees, which offer a large array of unique fl avour characteristics thanks to their specific origins and differing production methods.

2 Produse

 1. Cafea boabe Best of Brazil “Fazenda Lagoa”

  Cafea boabe Best of Brazil “Fazenda Lagoa”

  12012
  250g  Origine si plantatie Binecunoscuta regiune de cultivare a cafelei  "Sul De Minas" se situeaza in inima statului Minas Gerais, carazterizat prin lungi lanturi muntoase, numeroase lacuri si un sol bogat in minereuri. Primele plantatii de cafea au fost intemeiate aici cu 100 de ani in urma.

  Caracter si gust  Aceasta cafea braziliana de calitate exceptionala exceleaza prin aroma sa naturalmente blanda si armonioasa. Datorita gustului usor dulce, care aminteste de ciocolata, iubitorii de cafea vor fi entuziasmati de aceasta specialitate. Senzatia de lunga durata cauzata de aceste boabe de cafea uscate la soare poate fi retraita cu fiecare ceasca consumata.

   

  Vezi mai mult
  39,00 RON
 2. Cafea boabe Brazil Sao Silvestre"Late Harvest"

  Cafea boabe Brazil Sao Silvestre"Late Harvest"

  14652
  250g  Origine si plantatie Descoperiti aceasta specialitate braziliana: boabe de cafea 100% maturate, selectate manual si nespalate. Acest soi de cafea se matureaza mai tarziu datorita faptului ca boabele se afla la latura plantei, expusa doar la soarele de dimineata. Dupa recolta, boabele de cafea se selecteaza manual, fapt care are un impact deosebit asupra calitatii lor, si datorita caruia se asigura multe locuri de munca pe plantatie. Dupa uscare, boabele se depoziteaza cel putin trei luni, apoi se descojesc, cu scurt timp inainte de livrare.

  Caracter si gust  Aroma este cea a boabelor de cafea recoltate manual si maturate complet. Savoarea bine balantata confera cafelei un trup moale, care este superb rotunjit de arome de caramel, ciocolata si alune. aceasta senzatie cuprinzatoare se regaseste in fiecare ceasca consumata si accentueaza calitate unica a acestui soi de cafea.

   

   

  Vezi mai mult
  43,00 RON

2 Produse