Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Bolivia

PARTICULARITIES Even though Bolivia has the perfect climate for cultivating coffee, it is a rather small player on the world market. They exclusively grow Arabica and, in addition, the cultivation is largely organic. The flavour of these high-quality, Bolivian coffees can be spicy, floral or smooth and chocolate like.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Bolivia La Frontera"

  Cafea boabe "Bolivia La Frontera"

  16402
  250g  Origine si plantatie  Cafe de Frontera (cafea de frontiera) este un proiect care sustine productia si comertul cu boabe de cafea intre Bolivia si Peru si care are ca scop imbunatatirea conditiilor de viata ale fermierilor de cafea bolivieni. Proiectul se axeaza pe sustenabilitate, calitate si echitabilitate. Boabele de cafea se produc in Bolivia si se vand prin Peru. Aceasta cooperare rezolva problemele legate de logistica si vanzare, astfel incat cultivarea boabelor de cafea a devenit profitabila pentru fermieri. Veniturile crescande au dus la o imbunatatire semnificativa a situatiei economice si sociale ale Bolivienilor.

  Caracter si gust Cafeaua Bolivia Cafe La Frontera are un corp armonios, care este rotunjit printr-o aciditate medie. Cafeaua se caracterizeaza printr-o aroma de ciocolata si miere cu o nota de fructe.

   

  Vezi mai mult
  42,00 RON

1 Produse