Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Gourmet Coffe Latin America

1-5 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Cafea boabe Boquete Panamá “Volcán Barú”

    Cafea boabe Boquete Panamá “Volcán Barú”

    12822
    250g



    Origine si plantatie  In tinuturile inalte din Panama, in provincia de vest Chiriqui, se afla linistitul si frumosul oras Boquete, cu o populatie de aproximativ 14.000 de locuitori. Aceasta regiune se numeste „Valea Florilor si a Izvorului Vesnic”. Pe plantatiile mici, aproape de granita cu Costa Rica, boabele Arabica sunt cultivate in conditii de exterior ideale. Din cauza vanturilor nordice constante, plantele de cafea cresc in special bine si incet la o altitudine de aproximativ 1.500 m. Panama reprezinta doar aproximativ 0,2% din productia de cafea mondiala, dar apartine topului producatorilor de cafea premium.

    Caracter si gust  Datorita caracterului sau complex si aromat, aceasta cafea apartine varfului de gama gourmet. Consistenta sa medie- usoara este in armonie cu aciditatea bine echilibrata a gustului. Prin prajirea medie a boabelor, se dezvolta nuante usor florale si de ciocolata moale, care asigura un gust de lunga durata, dupa inghitire. Este absolut necesar sa incercati aceasta cafea fara lapte si fara zahar! Lasati-va surprinsi si entuziasmati de aceasta mica plantatie!

     

    Vezi mai mult
    41,00 RON
  2. Cafea boabe "Mexico Finca el Flamingo"

    Cafea boabe "Mexico Finca el Flamingo"

    16382
    250g



    Origine si plantatie  Cafeaua cultivata organic provine dintr-o cooperativa a fermierilor din Jaltenango, statul Chiapas, din sudul Mexicului. Agricultorii si-au inceput cooperarea in 2011, pentru a rezista impactului financiar al ciupercii ruginei frunzelor de cafea. Impreuna, au investit in modernizarea fermelor lor si au putut beneficia de cunostintele lor, puse in comun. Cafeaua este cultivata la altitudini de 1.200 - 1.500 metri, spalata de mana si uscata. Numele provine de la popularul sat Celestún, aflat in apropiere, care este o rezervatie pentru pasarile flamingo si alte pasari acvatice.

    Caracter si gust  O combinatie perfecta a unui corp bine echilibrat, plin de savoare, cu o aciditate usoara. Aroma dulce, florala si notele de ciocolata, fac din aceasta cafea un adevarat rasfat.

     

    Vezi mai mult
    39,00 RON
  3. Cafea boabe Cuba “Turquino”

    Cafea boabe Cuba “Turquino”

    12252
    250g



    Origine si plantatie  Sunt folosite cele mai bune boabe de pe plantatiile din zonele de est si de centru din Cuba. Majoritatea plantatiilor se afla pe versantii abrupti ai muntiilor, la o altitudine intre 400 si 800 de metri. Plantatiile sunt administrate de catre cooperative de stat. Nu se folosesc ingrasaminte artificiale. controlul de calitate si dezvoltarea plantelor se face cu multa grija. Managementul plantatiilor se efectueaza conform traditiilor originale.

    Caracter si gust    "Turquino" este cea mai buna cafea cubaneza. Secretul ei consta in faptul ca e bine echilibrata si picanta, cu o aroma completa si un gust persistent de lunga durata. Este cultivata in regiuni joase, motiv pentru care are o aciditate mai mica in comparatie cu alte cafele centralamericane. "Turquino" este o cafea pentru cunoscatori adevarati. Bouquet-ul si gustul amintesc de caracterul faimoaselor trabucuri cubaneze. Culoarea boabelor este unica, intre maron mediu si inchis. "Turquino"-ul cubane este deseori comparat cu soiurile Blue Mountain din Jamaica si Kona din Hawaii.

    Vezi mai mult
    41,00 RON
  4. Cafea boabe Costa Rica “Tarrazu” FCJ Volcan Azul

    Cafea boabe Costa Rica “Tarrazu” FCJ Volcan Azul

    12032
    250g



    Origine si plantatie  Cele aproximativ 300 de tipuri de Arabica inspira expertii de cafea de multa vreme . Regiunea Tarrazu se situeaza la sud de capitala San Jose. Este una dintre cele mai renumite regiuni ale tarii. Cand Columb a ancorat in apropiere de Costa Rica ("coasta bogata" in limba spaniola), acolo inca nu a existat cafea. Numai in urma cu aproximativ 250 de ani au fost adunate in tara primele plante din Cuba. Astazi, in Costa Rica gasim peste 100 de arbori de cafea pe cap de locuitor. Costa Rica este o mare putere printre producatorii de cafea: a fost prima tara din America Centrala care a introdus inovatii stiintifice si technologice agriculturala in procesul de productie, ridicand productia de cafea la standarde exemplare.

    Caracter si gust   Succesul international al boabei "Costa Rica Tarrazu" se datoreaza aciditatii sale aromatice impresionante. Gustul ei este foarte moale datorita procesului de prajire manuala. Profilul aromatic al acestei cafele este rotunjit printr-un trup armonic si un caracter exemplar. "Costa Riza Tarrazu" este una dintre cele mai bune cafele din lume.

     

    Vezi mai mult
    39,00 RON
  5. Cafea boabe “Colombia Organico Kachalu”

    Cafea boabe “Colombia Organico Kachalu”

    14802
    250g



    Origine si plantatie  Plantatiile Kachalu se situeaza in mijlocul padurilor tropicale sudamericane, in inima Columbiei si beneficiaza de un climat cald si umed pe tot parcursul anului. Fata de Brazilia, Columbia are marele avantaj ca nu se produc valuri de frig care sa distruga o intreaga recolta.

    Caracter si gust    Desi aceasta cafea provine din America de sud, ea are un caracter surprinzator de puternic, aproape picant. Gustul dulce intensiv al aromelor complexe de caramel si ciocolata este rotunjit printr-o sugestie dulce de fructe.

    Vezi mai mult
    43,00 RON

1-5 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4