Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Thailand

PARTICULARITATI In Asia, Thailanda ocupa locul trei in randul tarilor producatoare de cafea. 99% din productia sa este Robusta. Cafeaua Arabica este cultivata in nordul Thailandei. Familia regala thailandeza a initiat productia de cafea in regiunea de la frontiera nordica, catre Myanmar si Laos (Triunghiul de Aur) pentru a inlocui plantatiile de opiu. Cafeaua Arabica s-a dovedit a fi alegerea corecta, intrucat productia sa este foarte profitabila in aceasta regiune. Astfel, este o alternativa buna pentru triburile Hill.

***

PARTICULARITIES Thailand takes up third place among the coffee producing countries of Asia. 99 % of its production is Robusta. Arabica coffee is grown in the North of Thailand. The Thai royal family initiated the coffee production in the Northern border region to Myanmar and Laos (Golden Triangle) in order to replace opium plantations. Arabica coffee has proven to be the right choice as its production is very profi table in this region. Hence, it is a good alternative for the Hill Tribes.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Thailand Pang Khon Mystic Hilltribe"

  Cafea boabe "Thailand Pang Khon Mystic Hilltribe"

  15212
  250 g  Origine si plantatie  In nordul Tailandei, conditiile climatice constante, la altitudini de aprox. 1.300 m, permit cireselor de cafea sa se coaca perfect. Soiurile care sunt cultivate aici sunt Arabica- galben si rosu Caturra + Catimor. Recoltarea are loc de la mijlocul lunii noiembrie pana la la mijlocul lunii martie. Pentru a alege doar ciresele de cafea coapte, recoltarea este in exclusivitate manuala. Orice cirese crude sau prea coapte, care ar fi culese accidental, sunt separate inainte de prelucrarea ulterioara. Ciresele de cafea sunt spalate in bazine de gresie si fermentate timp de 36 de ore inainte de a fi spalate din nou cu apa proaspata si uscate la soare, pe covorase de bambus pentru cca. 12 - 22 zile.

   

  Caracter si gust  La inceput, cafeaua Pang Khon iti invaluie simturile gustative cu o aroma foarte blanda, care aminteste puternic de ciocolata, precum si de usoare amprente de nuci, combinate cu o aroma foarte delicata de citrice. Dupa inghitire, se simte invaluirea aromelor de caramel. Pur si simplu trebuie sa incercati aceasta cafea!

   

   

  Vezi mai mult
  44,00 RON

1 Produse