Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Papua Neuginea

PARTICULARITATI Cultivarea cu succes a cafelei a inceput abia in anii 1930 in Papua Noua Guinee, cand boabele au fost introduse in tara prin contrabanda, din Jamaica. In prezent, insa, sectorul cafelei este unul dintre sectoarele cele mai importante al tarii. Arabica este cultivata in principal pe plantatii conduse de mici proprietari si societati administrate in familie. Cafeaua se culege cu mana si se usuca la soare. Gustul sau este comparabil cu cel al cafelei „Jamaica Blue Mountain”. Note neobisnuite de fum, frunze si muschi sunt in armonie cu o dulceata naturala.

***

PARTICULARITIES Successful cultivation of coffee only started in the 1930s in Papua New Guinea when beans were smuggled to the country from Jamaica. Nowadays, however, the coffee sector is one of the most important of the country. Mainly Arabica is cultivated on plantations run by smallholders and family-run businesses. The coffee is picked by hand and dried in the sun. Its taste is comparable to that of the Jamaica Blue Mountain. Unusual notes of smoke, leaves and moss are in harmony with a natural
sweetness.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Papua New Guinea Sigri Estate"

  Cafea boabe "Papua New Guinea Sigri Estate"

  12832
  250 g  Origine si plantatie  Sigri A are o asemanare vaga cu cafeaua „Jamaica Blue Mountain”, si a fost plantata in zonele inalte ale Papua Noua Guinee la sfarsitul anilor 1930. Majoritatea cafelei PNG este cultivata in ferme mici cu doar 20 - 600 de plante de cafea, ceea ce face controlul calitatii mai dificil. Ferma Sigri are o suprafata de 122 de hectare si este una dintre primele ferme care a stabilit un proces de productie controlat, de inalta calitate.

   Caracter si gust  Aceasta cafea bine echilibrata se caracterizeaza printr-o aroma de ciocolata si printr-o condimentare delicata. Dupa inghitire este de un dulce placut, iar gustul sau intens este in perfecta armonie cu aciditatea sa ?na. Fiecare inghititura din aceasta cafea este o binecuvantare pura.

   

   


  Vezi mai mult
  43,00 RON

1 Produse