Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Indonesia

PARTICULARITATI Toate cafelele Arabica din Indonezia sunt culese manual, indiferent daca provin de la micii agricultori sau sunt crescute pe plantatii mari. Astazi, peste 90% din cafea este produsa in fermele cu o suprafata medie de un hectar. Cea mai neobisnuita metoda de productie din Indonezia este folosita pentru a crea „Kopi Luwak”. Ciresele de cafea coapte, sunt mancate de civete. In timpul digestiei, straturile exterioare ale fructelor sunt indepartate. Boabele de cafea excretate sunt colectate, spalate si uscate.

***

PARTICULARITIES All Arabica coffees in Indonesia are picked by hand, whether they are from small farmers or grown on large plantations. Today, more than 90 % of the coffee is produced on farms with an average area of one hectare. The most unusual method of production in Indonesia is used to create the “Kopi Luwak”. Ripe coffee cherries are eaten by civets. During the digestion the outer coats of the fruit are removed. The excreted coffee beans are collected, washed and dried.

1 Produse

 1. Cafea boabe Indonesia Sumatra “Toba”

  Cafea boabe Indonesia Sumatra “Toba”

  14522
  250 g  Origine si plantatie  Aceasta cafea exceptionala din Indonezia este cultivata la marginea lacului Toba, pe Insula Sumatra. Plantatiile sunt conduse de multi mici fermieri, care primesc mult sprijin din partea exportatorului, cum ar fi prefinantarea fara dobanda a ingrasamintelor necesare cultivarii. In plus, alte proiecte, cum ar fi casa de copii si un colegiu vocational pentru asistentii medicali sunt sponsorizate. Aceasta cafea speciala este produsa la o altitudine de aproximativ 1.200 m deasupra nivelului marii, iar procesul de semi-spalare ii confera un avantaj extraordinar. Durabilitatea acestei minunate cafele este urmarita in plantatia individuala si in ferma de cafea.

   Caracter si gust  Profilul complex al unei cesti de cafea se potriveste ideal ca origine unica a cafelei la filtru. Consistenta buna, aroma rafinata si deplina, cu un usor acid fructat pe fundal, floral, cu note de ciocolata neagra, condimentata.

   

  Vezi mai mult
  46,00 RON

1 Produse