Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

India

PARTICULARITATI India produce cafele spalate si nespalate (numite „cirese”). Arabica spalata este etichetata „plantatie arabica”, iar Robusta spalata se numeste „pergament robusta”. Pentru productia de cafea musonica, boabele de cafea sunt puse in straturi de 10 - 15 cm si raspandite intr-un depozit bine aerisit. Boabele de cafea sunt expuse vantului umed al musonului de-a lungul a 12 pana la 16 saptamani si sunt intoarse in mod regulat.

***

PARTICULARITIES India produces washed and unwashed coffees (called “cherry“). The washed Arabica  is labelled “plantation arabica“ and the washed Robusta is called “parchment robusta“. For the production of monsooned coffee, the coffee beans are put into layers of 10 – 15 cm and spread in a wellaired warehouse. The coffee beans are exposed to the humid wind of the monsoon over a space of 12 to 16 weeks and regularly turned over.

1 Produse

 1. Cafea boabe " India Musonica “Malabar”

  Cafea boabe " India Musonica “Malabar”

  14262
  250 g  Origine si plantatie  Cafeaua musonica Malabar, din India, este o cafea cu un corp exceptional si cu o aciditate foarte mica. Aromele usor dulci rotunjesc minunat gustul complet. Regiunea Malabar se afla in extremitatea sudica a Indiei, la nord de orasul Cochin. La o altitudine de 900 pana la 1.500 m deasupra nivelului marii, se foloseste o metoda speciala de prelucrare, asa-numita „musonare”. Acest proces ofera cafelei caracterul sau unic. Boabele uscate si procesate sunt decojite si ambalate in pungi de iuta. Pungile sunt apoi expuse musonului si trebuie reambalate la fiecare sase pana la opt zile, pentru a evita aparitia mucegaiului. Intre opt si zece saptamani, cafeaua este gata de prajire. Este usor umflata si palida, dar mai usor digerabila, comparativ cu boabele „normale”.

  Caracter si gust  O savoare completa exceptionala, o aciditate foarte mica combinata cu o aroma puternica. Aceasta cafea este fructata, ierbala delicat si are o corpolenta destul de plina.

  Vezi mai mult
  41,00 RON

1 Produse