Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

China

PARTICULARITATI Productia si consumul de cafea in China s-au dublat in ultimii ani si o incetinire nu se prevede. Se estimeaza ca China produce mai multa cafea decat Kenya si Tanzania impreuna. Cafeaua este cultivata in principal in provincia Yunnan, care este in mod traditional o regiune de cultivare a ceaiului si caminul faimosului si renumitului ceai Pu-Erh.

***

PARTICULARITIES The production and the consumption of coffee in China has grown at double digit rates over the last couple of years and a slow down is not in sight. It is estimated that China produces more coffee than Kenya and Tanzania combined. Coffee is mainly grown in the province of Yunnan, wich is traditionally a tea growing region and the home of the famous and renown Pu-Erh tea.

1 Produse

 1. Cafea boabe "China Yunnan Fengmi Dragon"

  Cafea boabe "China Yunnan Fengmi Dragon"

  16302
  250g  Origine si plantatie  Yunnan este o regiune din muntii Chinei de sud-vest. Cafeaua este cultivata pe versantii sai cu climat predominant bland. In China, Yunnan este cea mai intinsa regiune de productie a cafelei, si constituie peste 95% din intreaga recolta de cafea a Chinei. Tot aici se afla si ferma care produce unica noastra China Fengmi Dragon. Cultivarea sa este organica si plantele tinere de cafea sunt fertilizate cu ajutorul cojilor de cafea, de exemplu. Aceasta ferma este in curs de aplicare a procedurii de acordare a sigiliului de comert echitabil.

  Caracter si gust   Aceasta cafea desavarsita este caracterizata de o eleganta si bine echilibrata consistenta. Gustul sau este incomparabil de aromat si dulce si aminteste de miere si alune. Lasa-te entuziasmat de aceasta cafea unica!

  Vezi mai mult
  42,00 RON

1 Produse