Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Gourmet Coffe Asia

In Asia, cultivarea sistematica a cafelei probabil a inceput inca din 1500, in Sri Lanka. Este dovedit ca in jurul anului 1600, cafeaua era cultivata in scop comercial in sudul Indiei, pentru piata mondiala. 100.000 de saci de cafea erau deja tranzactionati in porturile lumii in anul 1670.

Am selectat pentru tine zece cafele excelente din aceasta lume veche a cafelei, din Sumatra clasica indoneziana, pana la singura cafea musonica si cea rotunjita din West Blue Java. Cele mai tinere reprezentante sunt unica China Yunnan Fengmi Dragon, armonioasa Domeniului India Harley si exceptionalele specialitati din Papua Noua Guinee.

***

The systematic cultivation of coffee in Asia probably started already in 1500 in Sri Lanka. It is proven that around 1600 coffee was cultivated commercially for the world market in southern India. 100,000 sacks of coffee were already traded in the ports of the world in 1670. We have selected ten excellent coffees of this old coffee world for you, from the classical Indonesian Sumatra, to the singular monsooned coffee and rounded off by the West Blue Java. The youngest representatives are the unique China Yunnan Fengmi Dragon, the harmonious India Harley Estate and exceptional specialities from Papua New Guinea.

2 Produse

 1. Cafea boabe "China Yunnan Fengmi Dragon"

  Cafea boabe "China Yunnan Fengmi Dragon"

  16302
  250g  Origine si plantatie  Yunnan este o regiune din muntii Chinei de sud-vest. Cafeaua este cultivata pe versantii sai cu climat predominant bland. In China, Yunnan este cea mai intinsa regiune de productie a cafelei, si constituie peste 95% din intreaga recolta de cafea a Chinei. Tot aici se afla si ferma care produce unica noastra China Fengmi Dragon. Cultivarea sa este organica si plantele tinere de cafea sunt fertilizate cu ajutorul cojilor de cafea, de exemplu. Aceasta ferma este in curs de aplicare a procedurii de acordare a sigiliului de comert echitabil.

  Caracter si gust   Aceasta cafea desavarsita este caracterizata de o eleganta si bine echilibrata consistenta. Gustul sau este incomparabil de aromat si dulce si aminteste de miere si alune. Lasa-te entuziasmat de aceasta cafea unica!

  Vezi mai mult
  42,00 RON
 2. Cafea boabe Indonesia Sumatra “Toba”

  Cafea boabe Indonesia Sumatra “Toba”

  14522
  250 g  Origine si plantatie  Aceasta cafea exceptionala din Indonezia este cultivata la marginea lacului Toba, pe Insula Sumatra. Plantatiile sunt conduse de multi mici fermieri, care primesc mult sprijin din partea exportatorului, cum ar fi prefinantarea fara dobanda a ingrasamintelor necesare cultivarii. In plus, alte proiecte, cum ar fi casa de copii si un colegiu vocational pentru asistentii medicali sunt sponsorizate. Aceasta cafea speciala este produsa la o altitudine de aproximativ 1.200 m deasupra nivelului marii, iar procesul de semi-spalare ii confera un avantaj extraordinar. Durabilitatea acestei minunate cafele este urmarita in plantatia individuala si in ferma de cafea.

   Caracter si gust  Profilul complex al unei cesti de cafea se potriveste ideal ca origine unica a cafelei la filtru. Consistenta buna, aroma rafinata si deplina, cu un usor acid fructat pe fundal, floral, cu note de ciocolata neagra, condimentata.

   

  Vezi mai mult
  46,00 RON

2 Produse