Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Uganda

PARTICULARITATI Uganda este printre cele mai importante zece tari producatoare de cafea din lume si este al doilea mare producator de Robusta. Provenind din padurea tropical, Robusta constituie 90% din productia de cafea. Gustul intens al cafelei din Uganda il diferentiaza de cafelele mai putin aromate din tarile vecine. Cu toate acestea, puteti gasi in continuare nota caracteristica, fructata a boabei africane. Aceasta cafea impresioneaza prin multa aroma si prin izul condimentat, insa gustul amarui este redus in intensitate.

***

PARTICULARITIES Uganda is among the ten most important coffee producing countries of the world and is the second largest producer of Robusta. Originating in the rainforest, Robusta makes up 90% of the coffee production. The intensive taste of the Ugandan coffee sets it apart from the lesser aromatic coffees of its neighbouring countries. Nevertheless, you can still fi nd the characteristic, fruity note of African beans. This coffee impresses with a lot of fl avour and spice, but has little tanginess.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Uganda Mount Rwenzori AA"

  Cafea boabe "Uganda Mount Rwenzori AA"

  16452
  250 g  Origine si plantatie  Aceasta cafea este cultivata la granita cu Congo, in zona montana Ruwenzori. AA reprezinta marimea boabei de cafea, care este de peste 17. Cafeaua Arabica din Uganda este renumita pentru aroma sa bine echilibrata: o consistenta completa si un gust amarui bland.

   

  Caracter si gust  Aroma acestei cafele este caracterizata de un gust puternic, asemanator cu cel al fructelor de padure, amestecat cu o nota de ciocolata neagra. Categoric, ar trebui sa incercati aceasta cafea ca espresso sau cu lapte, ceea ce-i va permite sa-si desfasoare complet miresmele unice, aromate, de tort cu fructe de padure si afine.

  Vezi mai mult
  42,00 RON

1 Produse