Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Tanzania

PARTICULARITATI Productia de cafea in Tanzania se ridica la 30- 40.000 de tone anual, din care 70% Este Arabica si 30% este Robusta. 90% din fermele de cafea apartin micilor fermieri. Acestia pot vinde local, la clienti privati, grupuri rurale sau cooperative de cafea, cerand propriile preturi. Cooperativele vand cafeaua la licitatia din Moshi, ulterior. De asemenea, fermierii pot vinde direct prajitorilor straini. Aceasta politica a fost introdusa de Consiliul pentru Cafea din Tanzania, si sprijina fermierii in a construi o relatie de durata cu clientii internationali.

***

PARTICULARITIES Coffee production in Tanzania amounts to 30 – 40.000 tons annually, 70 % of which are Arabica and 30 % Robusta. 90 % of the coffee farms belong to small farmers. They can sell locally to private customers, village groups or coffee cooperatives demanding their own prices. The ooperatives then sell the coffees at the auction in Moshi. The farmers can also sell directly to foreign roasters. This policy was introduced by the Coffee Board of Tanzania and supports the farmers in building a lasting
relationship with international customers.

1 Produse

 1. Cafea boabe Tanzania “Kilimanjaro”

  Cafea boabe Tanzania “Kilimanjaro”

  14662
  250 g  Origine si plantatie  Cafelele din Tanzania apartin familiei cafelelor spalate, din Africa Centrala si de Est. Din cauza lipsei de infrastructura, accesul la cafelele de aceasta origine, este de obicei greu de obtinut, in special in comparatie cu Kenia. De aceea, suntem foarte incantati sa va prezentam aceasta specialitate din regiunile nordice ale Tanzaniei. Zona Kilimanjaro, locul in care aceste minunate boabe se coc, ofera cele mai bune conditii climatice pentru cultivarea cafelei, din Tanzania.

  Caracter si gust Cafeaua noastra, Tanzania Kilimanjaro, cu o mireasma puternica, entuziasmeaza cu aroma sa excelenta, dulce si profunda, imbinata cu o aciditate fructata.

  Vezi mai mult
  39,00 RON

1 Produse