Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Kenya

PARTICULARITATI Kenia este forta motrice a lumii cafelei din Africa de Est. De la ceasca pana la piata, totul este de prima clasa. Cercetarea si dezvoltarea din Kenia ofera un exemplu de urmat, controlul calitatii este meticulos si multi dintre miile de mici crescatori de cafea sunt priceputi in agricultura. Cele mai bune cafele din Kenia nu sunt pur si simplu vandute ca si cafele generice AA sau AB; acestea sunt vandute celui mai mare ofertant din licitatii. Concurenta activa face preturile sa creasca.

***

PARTICULARITIES Kenya is the driving force of the East African world of coffee. From the cup up to the market, everything is first class. Kenya’s research and development sets an example, its quality control is meticulous and many of the thousands of small coffee growers are skilled in agriculture. The best of Kenya’s coffees are not simply sold as generic AA or AB coffees; they are sold to the highest bidder in auctions. The heated competition pushes up the prices.

2 Produse

 1. Cafea boabe din Kenya "Pearls of Africa"

  Cafea boabe din Kenya "Pearls of Africa"

  12362
  250 g  Origine si plantatie  Daca evaluati cafeaua dupa calitate si un caracter extraordinar, Kenia apartine unuia dintre cei mai buni producatori din intreaga lume! Datorita raritatii lor, „boabele perle” din Kenia sunt o specialitate absoluta. Cand arborele de cafea nu poate furniza suficiente substante nutritive cireselor de cafea care cresc la capatul tufisului, tufisul dezvolta doar o singura boaba in cireasa, o asa-numita boaba perla. Aceasta boaba individuala colecteaza atata forta si creste atat de incet, incat devine mai aromata decat o boaba plata. „Boabele perle” ale noastre sunt din Regiunea „Kiundi” si sunt selectate manual din recolta anuala.

  Caracter si gust Experimentatul maestru in prajire trebuie sa-si foloseasca toate capacitatile si abilitatile in proces, intrucat boabele perla sunt de o rara frumusete. Daca prajirea este cu succes, se va dezvolta caracterul tipic de ciocolata si mireasma blanda, condimentata, a cafelei keniene.

  Vezi mai mult
  42,00 RON
 2. Cafea boabe "Kenya Kiundi"

  Cafea boabe "Kenya Kiundi"

  12062
  250g  Origine si plantatie  Cafeaua noastra din Kenia provine din regiunea in dezvoltare Kiundi, din zonele montane de sud. Cafeaua din Kenia creste mai ales la o altitudine cuprinsa intre 1.500 si 2.100 de metri. Exista doua culturi pe an. Deoarece se culeg doar ciresele de cafea coapte, intreaga plantatie poate fi uneori recoltata de pana la sapte ori- manual. Iubitorii de cafea au o preferinta speciala pentru cafenele aromate de top din Kenia, ce ofera o aciditate fina, o savoare neobisnuita, asemanatoare fructelor de padure si o mireasma patrunzatoare. Primii copaci au fost adusi din Etiopia in Kenia, in secolul al XIX-lea. Astazi, cafeaua este cultivata pe 1.300 de plantatii mari, de catre 600.000 de mici producatori, in cooperative.

  Caracter si gust  „Kenia Kiundi” a noastra este o cafea de top cu o aroma profunda. O cafea de prima clasa cu iz de ciocolata fructata. In amestecuri de inalta calitate, Kenia „Kiundi” se distinge ca un mesager al aciditatii.

   

  Vezi mai mult
  42,00 RON

2 Produse