Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Congo

PARTICULARITATI Cafeaua este cultivata in principal de micii proprietari care folosesc Robusta. Contine multa cofeina si este adesea folosita in amestecuri cu boabe mai blande. Spre deosebire de multe alte boabe Robusta, celei din Congo ii lipseste gustul tipic „ars”, motiv pentru care nota sa generala este mult mai armonioasa.

***

PARTICULARITIES Coffee is mainly cultivated by smallholders who use Robusta. It contains a lot of caffeine and is often used in blends with beans that are milder. As opposed to many other Robusta, the one from Congo lacks the typical “burned” taste, which is why its overall impression is much more harmonious.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Congo Kivu 4 Lake"

  Cafea boabe "Congo Kivu 4 Lake"

  16462
  250g  Origine si plantatie  Aceasta cafea este produsa de o cooperativa numita „MUUNGANO”, ceea ce semnifica „solidaritate”, in swahili. Diferitele triburi din Congo au fost divizate prin razboaie. De la fondarea sa, in 2009, MUUNGANO a crescut de la 350 la peste 4.000 de membri (in 2015). Multumita acestei cooperative, triburile lucreaza acum din nou impreuna si asigura astfel un viitor mai bun pentru familiile lor. Organizatia produce una dintre cele mai bune specialitati de cafea din Congo, datorita marii sale pasiuni pentru calitate.

  Caracter si gust O usoara idee de picant este unita cu cateva note delicate de citrice si de fructe de padure. Aceasta cafea este o experienta unica, care cu siguranta va cuceri orice iubitor de cafea.

  Vezi mai mult
  39,00 RON

1 Produse