Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Burundi

PARTICULARITATI Burundi este una dintre cele mai sarace tari din lume. Din cauza lipsei mijloacelor financiare pentru achizitionarea pesticidelor, cultivarea cafelei este in principal organica. Muntii raspanditi prin regiunea Burundi ofera un climat excelent, tropical. Aici, cultivarea cafelei are loc la altitudini de aproximativ 1200- 2000 metri. Cafeaua din Burundi are un gust intens, care poate fi descris ca fiind foarte condimentat. Aroma este adesea asemanatoare fructelor de padure, iar notele sale pot varia de la citric si floral, la ciocolata.

***

PARTICULARITIES Burundi is one of the poorest countries of the world. Due to the lack of fi nancial means for purchasing pesticides, the cultivation of coffee is mainly organic. The highland spread through Burundi offers an excellent, tropical climate. Here, coffee cultivation takes place at altitudes of approximately 1,200 – 2,000 m. Coffee from Burundi has an intensive taste, which can be described as very spicy. The flavour is often berry-like and its notes can range from citrusy and fl oral to chocolate-like.

1 Produse

 1. Cafea boabe "Burundi Umuco"

  Cafea boabe "Burundi Umuco"

  16432
  250g  Origine si plantatie  Umuco W´ikawa este o regiune din Burundi, partea de sud-vest. Numele inseamna „lumina cafelei”.Cafeaua este ca un ghid pentru fermierii din aceasta regiune, oferindu-le un scop si aratandu-le o perspectiva asupra directiei lor. Fermierii de cafea din aceasta regiune au imbunatatit calitatea cafelei si au creat legaturi mai puternice cu clientii lor, datorita cooperarii si crearii propriilor instalatii de productie. In plus, acestia sunt sprijiniti de guvernul Burundi pentru a face din cafea o sursa solida de venit in intreaga tara.

  Caracter si gust O vigoare distincta, impreuna cu o nota dulce si fructata, precum si o aciditate delicata, care aminteste de ananas, grapefruit si mandarine, constituie caracterul tipic al acestei cafele. O delicatesa exotica pe care nu trebuie sa o pierdeti!

  Vezi mai mult
  44,00 RON

1 Produse