Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Cafea si Accesorii Cafea

26-30 of 30

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Cafea boabe "Zambia AAA"

    Cafea boabe "Zambia AAA"

    16482
    250 g



    Origine si plantatie  Cultivarea cafelei a avut loc in Zambia si in trecut, dar a incetat din cauza lipsei de rentabilitate. Solutia a venit doar atunci cand s-a descoperit ca Arabica poate fi cultivata la altitudini de doar 900 de metri, iar prima testare s-a facut pe o cultura de 20 de hectare. Astazi, Ferma Mubuyu cultiva cafeaua Arabica pe 60 de hectare si o vinde in intreaga lume.

     

    Caracter si gust  O nota picant-fructata, cu o usoara aroma de mandarine completeaza mireasma medie a acestei cafele. Gustul de ciocolata de dupa inghitire este de lunga durata si se va topi usor pe limba. Notele florale si o aciditate delicata asigura ca fiecare inghititura sa fie un privilegiu pur.

     

    Vezi mai mult
    39,00 RON
  2. Cafea boabe "Thailand Pang Khon Mystic Hilltribe"

    Cafea boabe "Thailand Pang Khon Mystic Hilltribe"

    15212
    250 g



    Origine si plantatie  In nordul Tailandei, conditiile climatice constante, la altitudini de aprox. 1.300 m, permit cireselor de cafea sa se coaca perfect. Soiurile care sunt cultivate aici sunt Arabica- galben si rosu Caturra + Catimor. Recoltarea are loc de la mijlocul lunii noiembrie pana la la mijlocul lunii martie. Pentru a alege doar ciresele de cafea coapte, recoltarea este in exclusivitate manuala. Orice cirese crude sau prea coapte, care ar fi culese accidental, sunt separate inainte de prelucrarea ulterioara. Ciresele de cafea sunt spalate in bazine de gresie si fermentate timp de 36 de ore inainte de a fi spalate din nou cu apa proaspata si uscate la soare, pe covorase de bambus pentru cca. 12 - 22 zile.

     

    Caracter si gust  La inceput, cafeaua Pang Khon iti invaluie simturile gustative cu o aroma foarte blanda, care aminteste puternic de ciocolata, precum si de usoare amprente de nuci, combinate cu o aroma foarte delicata de citrice. Dupa inghitire, se simte invaluirea aromelor de caramel. Pur si simplu trebuie sa incercati aceasta cafea!

     

     

    Vezi mai mult
    41,00 RON
  3. Cafea boabe " India Musonica “Malabar”

    Cafea boabe " India Musonica “Malabar”

    14262
    250 g



    Origine si plantatie  Cafeaua musonica Malabar, din India, este o cafea cu un corp exceptional si cu o aciditate foarte mica. Aromele usor dulci rotunjesc minunat gustul complet. Regiunea Malabar se afla in extremitatea sudica a Indiei, la nord de orasul Cochin. La o altitudine de 900 pana la 1.500 m deasupra nivelului marii, se foloseste o metoda speciala de prelucrare, asa-numita „musonare”. Acest proces ofera cafelei caracterul sau unic. Boabele uscate si procesate sunt decojite si ambalate in pungi de iuta. Pungile sunt apoi expuse musonului si trebuie reambalate la fiecare sase pana la opt zile, pentru a evita aparitia mucegaiului. Intre opt si zece saptamani, cafeaua este gata de prajire. Este usor umflata si palida, dar mai usor digerabila, comparativ cu boabele „normale”.

    Caracter si gust  O savoare completa exceptionala, o aciditate foarte mica combinata cu o aroma puternica. Aceasta cafea este fructata, ierbala delicat si are o corpolenta destul de plina.

    Vezi mai mult
    41,00 RON
  4. Cafea boabe Indonesia Sumatra “Toba”

    Cafea boabe Indonesia Sumatra “Toba”

    14522
    250 g



    Origine si plantatie  Aceasta cafea exceptionala din Indonezia este cultivata la marginea lacului Toba, pe Insula Sumatra. Plantatiile sunt conduse de multi mici fermieri, care primesc mult sprijin din partea exportatorului, cum ar fi prefinantarea fara dobanda a ingrasamintelor necesare cultivarii. In plus, alte proiecte, cum ar fi casa de copii si un colegiu vocational pentru asistentii medicali sunt sponsorizate. Aceasta cafea speciala este produsa la o altitudine de aproximativ 1.200 m deasupra nivelului marii, iar procesul de semi-spalare ii confera un avantaj extraordinar. Durabilitatea acestei minunate cafele este urmarita in plantatia individuala si in ferma de cafea.

     Caracter si gust  Profilul complex al unei cesti de cafea se potriveste ideal ca origine unica a cafelei la filtru. Consistenta buna, aroma rafinata si deplina, cu un usor acid fructat pe fundal, floral, cu note de ciocolata neagra, condimentata.

     

    Vezi mai mult
    43,00 RON
  5. Cafea boabe "Papua New Guinea Sigri Estate"

    Cafea boabe "Papua New Guinea Sigri Estate"

    12832
    250 g



    Origine si plantatie  Sigri A are o asemanare vaga cu cafeaua „Jamaica Blue Mountain”, si a fost plantata in zonele inalte ale Papua Noua Guinee la sfarsitul anilor 1930. Majoritatea cafelei PNG este cultivata in ferme mici cu doar 20 - 600 de plante de cafea, ceea ce face controlul calitatii mai dificil. Ferma Sigri are o suprafata de 122 de hectare si este una dintre primele ferme care a stabilit un proces de productie controlat, de inalta calitate.

     Caracter si gust  Aceasta cafea bine echilibrata se caracterizeaza printr-o aroma de ciocolata si printr-o condimentare delicata. Dupa inghitire este de un dulce placut, iar gustul sau intens este in perfecta armonie cu aciditatea sa ?na. Fiecare inghititura din aceasta cafea este o binecuvantare pura.

     

     


    Vezi mai mult
    43,00 RON

26-30 of 30

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6