Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Cafea si Accesorii Cafea

16-20 of 32

  1. Cafea boabe "Peru Gourmet" Finca Rosenheim 250g

    Cafea boabe "Peru Gourmet" Finca Rosenheim 250g

    13042
    250g



    Origine si plantatie  Aceasta cafea provine din Jungla din Peru, Oxapampa/ Villa Rica. Plantatia este amplasata la o altitudine de 1.600 m, in Muntii Amazonului. Ciresele de cafea, culese manual sunt direct procesate la ferma. Cafeaua uscata la soare este pastrata in pergamentul sau pentru cel putin trei luni pentru a se implini, apoi este decojita si pregatita pentru export.

    Caracter si gust   Aceasta cafea excelenta este unica. Gustul sau de inalta clasa gastronomica, este o adevarata delectare pentru papilele oricarui expert in cafea. Buchetul sau complet, agreabil, floral, insa nu fructat, dar usor condimentat, face din fiecare inghititura o adevarata experienta.

    Vezi mai mult
    41,00 RON
  2. Cafea boabe "Peru Tunki Orgánico"

    Cafea boabe "Peru Tunki Orgánico"

    15122
    250g



    Origine si plantatie  Aceasta cafea de o calitate minunata, din nordul lacului Titicaca este cultivata pe versantii sudici ai Anzilor peruani, la altitudini cuprinse intre 1.300 si 1.800 m. Aceasta cafea organica, Tunki, este produsa in ferme mici, administrate de familii care apartin triburilor indiene si sunt descendentele directe ale triburilor Inca. In 1970, un grup de fermieri a format o cooperativa care urmareste obiectivul de a-si vinde cafeaua la preturi echitabile. Cafeaua Tunki este cultivata sub copaci umbrosi si cu putina expunere directa la soare. Este spalata cu apa naturala de izvor si uscata la soare.

    Caracter si gust   O cafea excelenta din inima peruana, care impresioneaza in special prin aroma sa florala, cu un usor gust de ciocolata si o consistenta completa! Nu este intamplator faptul ca Peru Tunki a castigat mai multe premii nationale si internationale, cum ar fi cea mai buna cafea din Peru, Expo Cafè, cele mai bune 45 de cafele din lume, Cupping pentru Calitate 2011.

    Vezi mai mult
    45,00 RON
  3. Cafea boabe "Salvador Finca La Reforma"

    Cafea boabe "Salvador Finca La Reforma"

    16362
    250g



    Origine si plantatie  In 1892, Rafael Alvarez L, a fondat ferma La Reforma, pe versantii vulcanului Santa Ana. Astazi, aceasta este detinuta de a patra generatie a acestei familii. Boabele Arabica- Red Bourbon, care sunt cultivate pe aceasta plantatie, cresc la umbra copacilor locali, ceea ce imbunatateste solul si ofera un habitat pentru pasari. Aceste conditii perfecte pentru plantatie, precum si initiativa pentru o cultivare durabila, au ca rezultat o cafea Arabica exceptionala.

    Caracter si gust  La Reforma este perfecta ca o cafea 100% de origine unica si va ofera o consistenta a gustului bine echilibrata, cu o aroma usoara, de ciocolata. Fructuozitatea sa aminteste intr-un mod placut de caise si cirese.

    Vezi mai mult
    48,00 RON
  4. Cafea Ethiopia Sidamo “Dream of Africa”

    Cafea Ethiopia Sidamo “Dream of Africa”

    12072
    250g



    Origine si plantatie  Regiunea in expansiune Sidamo este localizata in sudul tarii, la limita cu tinutul muntos etiopian. Similar cu alte regiuni etiopiene, aici cafeaua este cultivata in mici structuri agricole. O alta regiune etiopiana binecunoscuta este Harar, una din regiunile cu cea mai mare crestere din lume. Etiopia, fosta Abisinia, este cunoscuta ca locul de nastere a cafelei. Urmasele celor mai vechi plante de cafea au fost gasite in muntii etiopieni. Azi, tara este cel mai important exportator al Africii. Aproximativ 12 milioane de etiopieni isi castiga traiul crescand cafea, in special in plantatii mici.

    Caracter si gust   Cafeaua etiopiana nu este usor de descris. Iubitorul de cafea experimenteaza o varietate impresionanta a gustului cand bea “Ethiopia Sidamo”. Aroma sa puternica, in special condimentata, este acompaniata de gustul consistent de ciocolata. O mireasma foarte bogata, cu o nota usor florala, contribuie la somptuozitatea acestei cafele.

    Vezi mai mult
    39,00 RON
  5. Cafea Ethiopia “Wild Grown Kafa Forest”

    Cafea Ethiopia “Wild Grown Kafa Forest”

    14362
    250g



    Origine si plantatie  Locul in care cafeaua isi are originea salbatica- regiunea Kafa, care da numele acestei cafele, se intinde in regiunea sud-vestica a Etiopiei. Aici este zona in care cafeaua creste in mare parte salbatic, in adancul padurilor provinciei si aproape fara interventie umana, la altitudini de 1400 pana la 2100 metri deasupra nivelului marii. Padurea de cafea este aproape in totalitate procesata natural, ceea ce inseamna ca cireasa de cafea este indepartata, apoi uscata, de soare.

    Caracter si gust     Cafeaua etiopiana are o aroma picanta, puternica, rotunjita printr-o aciditate medie si o mireasma ciocolatie, bogata. In contrast cu fratele sau din Sidamo, aceasta cafea are o aciditate usoara, un gust bine echilibrat si o fructuozitate placuta.

     

    Vezi mai mult
    48,00 RON

16-20 of 32